Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 16 km

Middelburger verzint straatroof

Toegevoegd: 28-10-2013, 21.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 53-jarige man uit Middelburg meldde afgelopen zaterdagnacht rond 00.25 uur bij de politie dat hij was beroofd van zijn iPhone en portemonnee op de Kinderdijk in Middelburg. Hij zou daarbij bedreigd zijn met een vuurwapen. 

De recherche startte direct een onderzoek. Uit het onderzoek kwam naar voren dat de man het hele verhaal heeft verzonnen. In de woning van de man troffen agenten de telefoon en de portemonnee aan.


De man heeft een valse melding gedaan. De politie overlegt met Justitie welke gevolgen dit voor de man heeft.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (29-10-2013 om 12:01)
Deze man moet maar eens echt overvallen worden dan leert hij misschien eindelijk op zijn 53tigste dat sommige dingen geen spelletje zijn ik vind ook dat hij voor de kosten van de agenten op mag draaien en niet wij met zn allen
Cookie-instellingen beheren