Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vingertop kwijt na vechtpartij R'dam

Toegevoegd: 29-10-2013, 13.41 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een Middelburger is dit weekeinde in Rotterdam een vingertop verloren tijdens een vechtpartij. Vier personen zijn aangehouden. Drie van hen zijn Zeeuwen. Dat heeft de Rotterdamse politie bekend gemaakt.


De vechtpartij vond zondag rond 03.20 uur plaats op de Kruiskade in Rotterdam. Horecaportiers waarschuwden de politie toen zij zagen dat er een vechtpartij tussen een groepje mannen ontstond. Agenten gingen snel ter plaatse en konden dankzij beelden van cameratoezicht en verklaringen van portiers vier mannen aanhouden.

Ook troffen zij een gewonde man aan. Hij had in de vechtpartij een vingertop verloren, mogelijk omdat hij gebeten was tijdens de worsteling. Het 23-jarige slachtoffer uit Middelburg is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De vingertop is niet meer aangetroffen.

Het is nog niet duidelijk wat zich precies heeft afgespeeld. De politie heeft de zaak nog in onderzoek. De vier aangehouden verdachten, mannen van 29 tot 33 jaar uit Rotterdam, 's-Gravenpolder en Vlissingen, worden op het politiebureau verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tsjaaaa (30-10-2013 om 07:57)
Dan moet je toch wel heel hard bijten wil je een vingertop er af kunnen bijten. het lijkt mij dat die persoon langs iets scherps is gegaan.
Mark (29-10-2013 om 19:52)
Wat leven we toch in een getikte wereld mensen...lekker hoor op stap..je mengen tussen het tuig wat alleen maar uit is op ruzie en ellende...mij niet gezien.
Knorrepotje (29-10-2013 om 18:51)
Jee , kunnen de mensen en ook die uitgaan snachts dan niet in goede vrede met elkaar omgaan , maar blijkbaar niet , zal wel weer zijn zoals , drank maakt meer kapot dan je vingerlief is , ,,,,,,,,,
Jan (29-10-2013 om 13:58)
Om die tijd op de Kruiskade? dat is vragen om problemen
Cookie-instellingen beheren