Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verkeerscontroles in IJzendijke en Eede

Toegevoegd: 29-10-2013, 15.54 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Aan de Middenweg in IJzendijke en de Rijksweg in Eede hield de politie samen met de Belastingdienst maandag een verkeerscontrole.

De Belastingdienst screende op de controleplaatsen bijna 1500 kentekens. Daarbij werd in totaal een bedrag van ongeveer 5000 euro aan openstaande vorderingen geïnd. Een bestelauto werd in beslag genomen. De bestuurder kreeg daarnaast ook een bekeuring voor rijden zonder geldig rijbewijs.


Agenten schreven acht bekeuringen uit voor niet dragen autogordel (2), niet handsfree bellen, geen rijbewijs, losliggende lading, aanhangwagen zonder kentekenplaat en onnodig lichtsignalen geven. Een automobilist stond nog gesignaleerd voor een openstaande boete van 667 euro.




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirkjan (6-11-2013 om 17:10)
Flitser was enkel een ANPR (leest alleen kentekens voor signaleringen/belastingschulden etc). Knipperen voor een flitser? Levert een flitser gevaar op voor het wegverkeer? Opbrengsten van bekeuringen etc...gaan echt niet naar het korps maar naar de staat. Een wout ziet daar niks van terug.
Yvonne (30-10-2013 om 11:02)
Of de staat nog niet jatten van de mensen elke bon brengt geld op voor het korps.met lachende gezichten schrijven ze bonnen uit. Weekers laat ons de belastingfraude betalen.
K (29-10-2013 om 18:08)
Prima dat wetsovertreders gepakt worden maar je mag dus al niet eens meer knipperen naar een tegenligger om hem te waarschuwen voor een flitser dat vind ik een beetje onsportief van onze accept giro brigade zijn deze heren dan echt alleen opgeleid om gele bonnetjes in te vullen?
Cookie-instellingen beheren