Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 30-10-2013, 00.35 uur - Update: 30-10-2013, 02.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Bij een steekpartij in Vlissingen is dinsdagavond een 42-jarige man, afkomstig uit Vlissingen ,zwaargewond geraakt. 


De hulpdiensten rukten rond 23.30 uur uit naar het voorval in een woning aan de Bloemenlaan. Hier is het slachtoffer vermoedelijk neergestoken. Het slachtoffer is vervolgens de woning uit gerend en heeft bij een aantal huizen verderop aangebeld voor hulp.  

De politie heeft de omgeving afgezet met linten. Ook is er een politiehond ter plaatse geweest. Over de toestand van het slachtoffer is nog niks bekend. Volgens een woordvoerder van de politie had het slachtoffer meerdere steekwonden. De man is overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (30-10-2013 om 22:23)
Erg als je in een buurt woonten moet toezien hoe het verloedert. Wat zijn de bevoegheden van de gemeente, of interesseert het ze niet?
Mar (30-10-2013 om 11:43)
Als het zo van jullie lees is het daar een zootje en snap de burgermeester echt niet...stop met kamerverhuur en al die kanslozen jullie mooie stad ERUITen zeker van die lui die van de gemeenschap leven en alles verdonderen en rot gezegd alle criminelen buitenlanders die niks doen UIT ONS MOOIE LAND
L (30-10-2013 om 11:17)
We hopen dat de gemeente het pand voor kamerverhuur ongeschikt verklaard. Dat zou heel fijn zijn voor de buurt.
Mar (30-10-2013 om 09:36)
Lekker zootje daar in vlissingen zeg!steek elkaar toch gewoon dood!schijnt tegenwoordig wel erg makkelijk te gaan en als je een beetje zielig bent of toevallig ontoerekeningsvatbaar dan ben je zo weer vrij en kun je weer een volgend crimineel delict beginnen..zo gaat dat hier in nederland
Loes heeft er niks mee te maken (30-10-2013 om 07:59)
Wat erg, maar ik kan er niks doen aan die ellende, ik hoop dat er gauw een strengere aanpakken komen, ik wil toch graag veilig, rustig en schoon wonen in vlissingen
Jos (30-10-2013 om 07:18)
Benieuwd of die huisjesmelker nu dat pand moet sluiten, er is elke keer daar wel wat aan de hand. Woont ook zulk leuk volk daar binnen....Sinds dat pand als kamerverhuur wordt gebruikt is de overlast met 80% gestegen in de buurt! Sluiten zou ik zeggen!
Cookie-instellingen beheren