Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldief achterna gezeten door winkelier

Toegevoegd: 30-10-2013, 13.46 uur
Door: Rolf de Feijter

KAPELLE - Na een achtervolging door een winkelier is dinsdagmiddag een 21-jarige winkeldief uit Apeldoorn aangehouden.

De man werd rond 14:45 uur betrapt bij een winkeldiefstal aan de Biezelingsestraat. Toen hij betrapt werd verliet hij hard rennend de winkel en werd achterna gezeten door de winkelier. Inmiddels was de politie gewaarschuwd en ging op zoek naar het tweetal. Op het station van Kapelle werd de Apeldoornse man gevonden en gearresteerd. Hij stond op de trein naar Apeldoorn te wachten.


In zijn rugzak werden flesjes parfum en sportartikelen aangetroffen die vermoedelijk waren gestolen uit een sportwinkel en een drogisterij. Ook zat er een kniptang in waarmee beveiligingslabels losgeknipt kunnen worden. Hij heeft een drietal winkeldiefstallen bekend. Woensdagmorgen is hij in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A (31-10-2013 om 16:56)
@ Het moet niet gekker worden : De winkelier deed wat de politie niet kan. Ik vind dat die winkelier een lintje moet krijgen.. Van mij mogen die winkeliers een wapen dragen/gebruiken... Dan zullen die dieven ook eerst goed bedenken voordat ze dit gaan proberen..
Walter (31-10-2013 om 16:31)
@het moet niet gekker worden, die winkelier speelde niet voor eigen rechter,hij is hem alleen gevolgd, tot de politie de man aan kon houden. moet die man maar geen spullen jatten.als hij er voor betaald had,was er niks aan de hand.
Yvonne (31-10-2013 om 10:46)
De winkelier had bij die gozer z'n handen af moeten kappen,
Arie (31-10-2013 om 10:08)
Kijk dit is nou loon naar werken voor die winkelier! Alle hulde voor het werk wat hij heeft gedaan!! Alleen heel jammer dat de winkeldief hiervoor maar 1 dag heeft vast gezeten!!! terwijl hij nog meer op zijn kerfstok had!
Het moet niet gekker worden (30-10-2013 om 19:53)
Ik vindt dat die winkelier aangepakt moet worden, voor eigen rechter spelen mag niet. Die arme jongen had wel een hartaanval van schrik kunnen krijgen.
Dingetje (30-10-2013 om 19:32)
En gedurende de achtervolging dansten de muizen?
Cookie-instellingen beheren