Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Bijzonder politievoertuig voor Schouwen-Duiveland

Toegevoegd: 18-05-2005, 20.02 uur
Door: Politie Zeeland
ZIERIKZEE - Op woensdag 18 mei om 11.30 uur wordt een bijzonder politievoertuig in gebruik gesteld.


Het betreft een vierwiel-aangedreven terreinauto, welke vooral bestemd is om buitendijks te opereren. De auto - de eerste in Nederland - wordt overhandigd aan de wijkteams op Schouwen-Duiveland.

Deze plechtige gebeurtenis vindt plaats in aanwezigheid van de lokale driehoek: burgemeester van Schouwen-Duiveland mr. J.J.P.M. Asselbergs; gebiedsofficier mr. G. Oosterveld en districtschef Oosterscheldebekken drs. P.C.J. Prince.

Het voertuig wordt overhandigd bij het gemeentehuis in Zierikzee, Laan van Sint Hilaire 2. Politie Zeeland heeft dit voertuig, een Ford Ranger, aangeschaft omdat het multifuncioneel kan worden ingezet. Buiten de mogelijkheid om 'off-the-road' te rijden, kan dit voertuig meerdere mensen vervoeren.

Verder kunnen twee bikers met hun fietsen meegenomen worden. Het voertuig is volledig uitgerust als zogenaamde noodhulpauto en ook voorzien van een zoeklicht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren