Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 31 km

Vrouw van tas beroofd in Vlissingen

Toegevoegd: 31-10-2013, 17.02 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN – Woensdagavond rond 19.00 uur is een 22-jarige vrouw op de Koudekerkseweg van haar tas beroofd. Zij stond bij het bushokje ter hoogte van Ter Reede op de bus te wachten. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.

Volgens het slachtoffer kwam de straatrover ineens vanachter het bushokje vandaan en griste haar tas mee. Daarna liep deze snel weg, sprong op een fiets en ging er hard vandoor. De vrouw is onmiddellijk, hard roepend, achter hem aangerend richting het radiologisch centrum bij het ziekenhuis. Zij zag nog dat de verdachte zijn fiets een brandgang inreed. Daarna verloor zij hem uit het oog. Onderweg kwam zij nog een andere man tegen die op zijn beurt de straatrover ziet en achter hem aan fietst. Ook hij heeft hem niet meer gevonden.


Tijdens en na de beroving zijn de vrouw enkele bijzonderheden opgevallen. De mountainbike waarop de jongen reed was klein. De kleur was mogelijk donkerblauw en had een recht stuur. Verder heeft zij gezien dat de jongen gekleed was in een zwarte gewatteerde jas met capuchon, een spijkerbroek en gympen.




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Helena (1-11-2013 om 17:25)
Laat deze rover eens eerlijk voor zijn geld werken, het is allemaal verveling. 20 jaar de bak in. Geef hem maar een stevige werkstraf. 40 uur per week in afzondering dan te verstaan zulke lui wil je toch niet in de ogen kijken bah. sterkte mevrouw
Arie (1-11-2013 om 10:12)
Lag haar tas dan los in het bushokje??? Als ze haar tas gewoon om haar schouder had,of stevig in haar hand,was dit nooit gebeurd!!!
Blauw op straat (31-10-2013 om 22:36)
,veel van deze zaken worden door gebrek aan blauw op straat nooit op gelost en als de dader gepakt wordt is de straf minimaal ook als je politie belt komen ze vaak te laat om dat ze het blijkbaar vaak tedruk hebben (een bon uit delen voor mensen die hun auto te koop zetten plaats goes bv)
Voorkom roddels (31-10-2013 om 19:12)
Deze dader moet eigenlijk 20 jaar de bak in deze moet gestraft worden ik wens de vrouw van 22 sterkte toe
Cookie-instellingen beheren