Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 36 km

Onderzoek gevaarlijke stof na inbraak

Toegevoegd: 02-11-2013, 07.52 uur
Door: Rolf de Feijter

KORTGENE – Politie en brandweer hebben vannacht uren lang onderzoek gedaan in een woning aan de Westdijk in Kortgene naar aanleiding van een inbraakmelding.

Toen de politie de woning binnenging troffen zij een flinke ravage aan en werd er een vreemde geur waargenomen. Dit was voor de politie aanleiding om een expert gevaarlijke stoffen van de brandweer in te schakelen. Deze heeft samen met de officier van dienst onderzoek verricht in de woning. Tijdens het onderzoek droegen zij beschermende kleding en een ademluchtmasker.


Na het onderzoek in de woning werd er kleding en een flesje veiliggesteld. Dit is aan de politie overgedragen. Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld is nog niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750