Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
27 files van totaal 97 km

Bejaarde vrouw slachtoffer van babbeltruc

Toegevoegd: 02-11-2013, 11.01 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Een 85-jarige vrouw werd vrijdagavond bestolen door babbeltrucdieven in haar woning aan de Anthony Fokkerstraat in Goes.

Rond 18.30 uur werd bij de bejaarde dame aangebeld. Ze deed de voordeur open en een vrouw vroeg haar om hulp. De vrouw sprak zeer slecht Nederlands en wilde binnenkomen om duidelijk te maken wat er aan de hand was. Ze liep met de bewoonster naar de keuken en wees het sifon aan. Ook gingen ze nog kijken in de badkamer.


De bejaarde dame vertrouwde het niet en heeft tegen de vrouw gezegd dat ze weg moest gaan. Na het vertrek bleek dat er 25 Euro uit de portemonnee van de aangeefster was gestolen. Ook was haar slaapkamer doorzocht. Het zou gaan om een lichtgetinte vrouw van rond de 35 jaar, ongeveer 1 m 55 met zwart, half lang haar. Ze was donker gekleed.

        


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (2-11-2013 om 16:41)
En dat word volgend jaar nog veel erger, lekker he met die grenzen open......en dan zegt nog een of andere oetl*l van een minister dat de grenzen nog meer open moeten
Michelle (2-11-2013 om 11:43)
Het kan niet vaak genoeg worden gezegd. Doe niet open wanneer je weet dat je niemand verwacht!!
Cookie-instellingen beheren