Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 20 km

Stel dineert zonder te betalen

Toegevoegd: 02-11-2013, 11.05 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een man en vrouw dineerden vrijdagavond bij een restaurant aan de Kinderdijk in Middelburg. Tijdens een rookmoment buiten, wilde het stel er van door gaan zonder te betalen.


Een medewerker probeerde dit te voorkomen door de handtas van de vrouw achter te houden. De vrouw heeft gepoogd de rekening nog te betalen.

De man uitte een woordelijke bedreiging naar de medewerker en het stel reed vervolgens weg. De medewerker deed aangifte. De man werd kort daarna aangehouden op verdenking van bedreiging.

Het gaat om een 33-jarige man uit Heinkenszand. De verdachte werd ingesloten in een cel in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Shara (4-11-2013 om 09:25)
Dit gedrag is natuurlijk niet goed te praten, gewoon crimineel! Maaaar.., Ik heb zelf ook al de nijging gehad om op te stappen nadat ik 15 minuten op de rekening zat te wachten in een drukke zaal waar ik totaal genegeerd werd. Ik kan mij er dus wel iets bij voorstellen.
Zeeuws meisje (3-11-2013 om 22:53)
Knap van de medewerker dat hij de handtas van de vouw nog heeft kunnen achterhouden.Wij mensen inde horeca werken ons uit het naadje terwijl de rest van nederland vrij is.Gelukkig zijn er mensen die ons werk wel waarderen door netjes te betalen met soms een flinke fooi.
K (3-11-2013 om 18:29)
Wat een aso's zeg. op die leeftijd hoor je toch te snappen dat voor niets de zon schijnt en verder alles in het leven geld kost. ook je meisje mee uit eten nemen. wat een domme vrouw ze kan vast wel een vriend vinden die wel haar eten kan betalen. als hij dat al niet kan wat dan wel?
C (3-11-2013 om 16:58)
Benoemen met naam en adres
Een kok!! (3-11-2013 om 01:45)
Wij werken onze kloten van onder ons lijf om voor jullie op je vrije dag een gezellig en ontspannen moment te brengen!! Vindt je iets niet lekker!! Zeg het.. Ga geen onzin vertellen... Smaken verschillen. Wij staan met passie te koken in uw vrije tijd en daar moet gewoon voor betaald worden!!!
Wil (2-11-2013 om 22:40)
Kan hij rustig uitbuiken;-)
Cookie-instellingen beheren