Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Wielrenner zwaargewond na val Rilland

Toegevoegd: 03-11-2013, 12.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Een wielrenner is zondagmorgen zwaargewond geraakt na een val in Rilland. 


Rond 11.00 uur werden er twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen voor het ongeval nabij het station aan de Haltestraat. Nadat het slachtoffer ter plaatse was gestabiliseerd is hij met spoed naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De arts van de traumahelikopter is met de ambulance meegegaan. 

Over de toestand van de gewonde man is verder nog geen duidelijkheid.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cobus (3-11-2013 om 22:14)
Misschien wat beschermende kleding voor die wielrenners?.......scheeld een hoop verwondingen zou ik zeggen.....en dus kosten.
@Boeter (3-11-2013 om 21:37)
Ik kan het me al voorstellen, ''Helaas kan vandaag de trauma heli, noch de ambulance u ophalen, we sturen de trauma riksja z.s.m. uw kant op.''
Marja (3-11-2013 om 20:32)
@boeter..als hulpverlening denkt dat er zwaar letsel is hersenletsel..zwaar inwendig letsel..of zeer gecompliceerde botbreuken ..dan maken de verpleegkundigen een zeer goede keus om meerdere kollegaas op te roepen om beter een patient te kunnen stabiliseren en zo de patient efficienter kan helpen
Sjaak 03-11-2013 (3-11-2013 om 20:25)
Het is in zeeland tegenwoordig niet veilig meer te fietsen.of je wordt aan gereden door een auto .of je ligt met je fiets op het wegdek oorzaak slik op de weg door de boer .daar wordt ook niets aan gedaan door de politie.En als je aan gereden wordt door een atomobilist rijdt men door.
Boeter (3-11-2013 om 14:53)
Ik verbaas me er elke keer weer over waarom er twee ambulances en een traumaheli worden opgeroepen voor 1 gewonde. Niets ten nadele van de gewonde, maar dat kost wel heel erg veel geld.
Marja (3-11-2013 om 13:53)
Dat is behoorlijk aangekomen..heel veel sterkte voor de wielrenner en,, hopelijk,, loopt het goed af en is zijn letsel... lullig gezegd alleen botbreuk en geen hersenletsel of inwendig letsel want dat is het ergste letsel wat je kunt oplopen na een ernstige val..sterkte nogmaals
Cookie-instellingen beheren