Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner zwaargewond na val Rilland

Toegevoegd: 03-11-2013, 12.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Een wielrenner is zondagmorgen zwaargewond geraakt na een val in Rilland. 


Rond 11.00 uur werden er twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen voor het ongeval nabij het station aan de Haltestraat. Nadat het slachtoffer ter plaatse was gestabiliseerd is hij met spoed naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De arts van de traumahelikopter is met de ambulance meegegaan. 

Over de toestand van de gewonde man is verder nog geen duidelijkheid.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (8-11-2013 om 22:04)
2) Ze moeten gewoon ergens anders trainen, een autocoureur zie je toch ook niet over de openbare wegen crossen/trainen? En gelijk zo'n toon slaan? Ik reageerde toch op de artikel en niet op iemand anders...ja nu wel...maar goed. Dus wie begon nou met zo'n toon, nou lijken we op stelletje kinderen.
Marco (8-11-2013 om 22:00)
@Wielrenners Ik laat mij niet op mn kop zitten dat heb ik lang genoeg laten gebeuren en dan ga jij ook nog eens bemoeien. Dat ik een slechte ervaring heb gehad wil niet zeggen dat alle wielrenners kltzkkn zijn, ik zeg alleen dat de wegen en fietspaden geen racebanen zijn.
Wielrenners (8-11-2013 om 10:48)
@ Marco Sommige mensen hebben een preek nodig,om even van mening te veranderen.Wat u,meneer Marco nu doet is stereotyperen waarbij eigen(minder goede)ervaringen met wielrenners gelijk alle wielrenners zwart doet maken,wat 9/10 keer onterecht is.Gelijk zo'n toon slaan tegen AvdD vind ik te ver gaan..
Marco (7-11-2013 om 21:11)
@AvdD Ga jij eens even gauw normaal doen tegen mij, mij een preek te geven, ik reageer toch op de artikel. "Geld ook voor jou" ben je moeder niet waar je zo tegen praat. Iedere keer dat stom gereageer op elkaar, reageer op de artikel!
AvdD (6-11-2013 om 09:44)
@ Marco Het bericht dat ik hieronder heb geplaatst geldt ook voor jou. Je hebt geen benul waar je het over hebt. De 'wielrenner' is een zeer rustige man van in de vijftig die zich altijd keurig gedraagt. Hij is helaas onwel geworden en daardoor gevallen. STOP nu eens met die ongenuanceerde onzin!!!!
Marco (5-11-2013 om 00:59)
Onwel geworden of niet, wat ze ook tegen de jongeren zeggen als ze aan het scheuren zijn... De Weg Is GEEN Racebaan!!! Wielrenners letten vaker niet op, en al bellen ze, ze scheuren je met de zelfde snelheid voorbij. Naar station is geen stoep.
Cookie-instellingen beheren