Weerbericht:
Enkele buien, geleidelijk droog en zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Zoekactie na vondst rollator

Toegevoegd: 04-11-2013, 14.33 uur
Door: Roland de Jong
OUD-VOSSEMEER - De hulpdiensten hebben vanmiddag in Oud-Vossemeer een vijver en enkele slootkanten afgezocht na de vondst van een rollator. Er is niemand aangetroffen.


Iemand had de rollator rond 13.10 uur zien staan bij een vijver in een park bij de Weelhoekstraat. De brandweer rukte uit met een tankautospuit en twee duikteams. De duikploegen uit Goes en Tholen zochten vervolgens de wateroppervlakten af. Ook werd gezocht met behulp van een warmtebeeldcamera.

Ruim een uur na de melding was al het water in de omgeving van de aangetroffen rollator afgezocht en werd de zoekactie beëindigd. De politie heeft de rollator meegenomen naar het bureau. De herkomst ervan wordt onderzocht.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dominique (7-11-2013 om 03:34)
Het kan misschien efficiënter maar die mensen doen ook maar gewoon wat hun gevraagd wordt door de baas.
Wim (4-11-2013 om 20:06)
Ik tel 14 man op 1 foto.....het lijkt mij dat dit toch met een aantal mensen minder kan. duikteam uit Goes? het water is daar niet dieper dan 1 meter. Niet beginnen over protocollen, die zijn er alleen om aangepast te worden.
Jan (4-11-2013 om 18:54)
P1 duikgroep Goes dat is 45 minuten rijden naar deze locatie. Eigenlijk is dit alleen goed voor het uitruk cijfer. Verder heeft dit geen enkel zin. En is het weggegooid geld om Goes hiervoor op te roepen.
Piet (4-11-2013 om 18:24)
Als dit een grap is dan is dit wel een heel slechte. Deze zoekactie kost tijd en geld.
Cookie-instellingen beheren