Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonde bij ongeluk in Goes

Toegevoegd: 05-11-2013, 16.50 uur
Het ongeluk gebeurde rond 12.45 uur op de Oranjeweg. Het ongeluk gebeurde rond 12.45 uur op de Oranjeweg.
Het ongeluk gebeurde rond 12.45 uur op de Oranjeweg.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is dinsdag aan het begin van de middag iemand gewond geraakt bij een verkeersongeval.


Het ongeluk gebeurde rond 12.45 uur op de Oranjeweg. Er was sprake van een kop-/staartbotsing. Er kwam een ambulanceteam ter plekke om zich over het slachtoffer te ontfermen.

De oorzaak van de botsing is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (7-11-2013 om 01:50)
Ach K, Zolang onze regering die dingen subsidieerd geeft niemand in dit land om zijn of haar eigen leven. 't Is toch lekker goedkoop ;-) Dát is wat telt. niet het comfort of de veiligheid. Én het is een effectief middel tegen de overbevolking. En om de zorgkosten hoger te maken.
K (6-11-2013 om 14:27)
Wat zou die persoon in het achterste autootje nu denken? shit had ik maar een maatje groter gereden dan had ik wel kreukelzones en lag ik zelf misschien niet in de kreukels
Marco (6-11-2013 om 01:49)
Oorzaak niet bekent ? Nou,..... Na veel onderzoek zijn we erachter gekomen dat de voorste auto langzamer reed dan de achterste. Wij vermoeden dat de oorzaak in die richting gezocht moet worden. Over enkele weken zulle we naar buiten komen met een uitslag van onze bevindingen.