Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
74 files van totaal 276 km

Weer inbraak sportkantine Veere

Toegevoegd: 06-11-2013, 16.09 uur
Door: Roland de Jong

VEERE - Dinsdagnacht is ingebroken in de sportkantine van de voetbalvereniging Veere aan de Bieweg in Veere. In drie weken tijd is de sportkantine al vier keer door inbrekers bezocht.

De dader(s) hebben dinsdag een ruit ingeslagen en zijn het gebouw binnengedrongen. Volgens de politie zijn er bij de inbraken veel snoepgoed en andere etenswaren meegenomen. Ditmaal zijn ook zeven flessen jenever, vijf dozen chips en een flatscreen televisie ontvreemd.


Opvallend is dat er telkens op maandag of dinsdagnacht wordt ingebroken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Opvallende veerse ezels (8-11-2013 om 21:35)
@ K, en jij wordt zeker betaald om de politie te vertellen wat te doen ? waarom doe je dat dan niet of waarom klaag je over jezelf ? verder heeft de politie echt wel wat beters te doen dan 24/7 wat snoeprepen voor jou te bewaken. de gedachte alleen al is te achterlijk.
K (7-11-2013 om 12:40)
@ezels. volgens mij wordt de politie daarvoor betaald, ik wil dat wel doen hoor lomperik maar betaal jij mijn reiskosten en salaris?? de enige ezel hier bent u zelf aan uw reactie te zien
Opvallende veerse ezels (6-11-2013 om 19:10)
Opvallend dat men in Veere zelfs na 3 keer nog helemaal niets heeft geleerd. een ezel stoot zich geen 3 keer hoor. criminelen weten het nu al lang, daar is toch altijd spul te halen, ook zelfs de 4e keer nog, dus die komen gewoon weer terug. en @ "K", dan gaat u zelf daar maar staan.
K (6-11-2013 om 16:45)
Dit zijn de rustigste dagen in de week, ook voor politie, ik weet de oplossing, zet er een agent neer, denk dat er dan niet meer ingebroken wordt. dan doet die agent ook waar hij voor betaald wordt
Cookie-instellingen beheren