Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

TBS brandstichter verlengd

Toegevoegd: 07-11-2013, 21.36 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De tbs met dwangverpleging die een 43-jarige inwoner van Tholen werd opgelegd wordt met twee jaar verlengd. De rechtbank in Middelburg heeft dat donderdag besloten. De man werd in 2007 veroordeeld tot zes jaar cel en de tbs voor brandstichting en poging moord.


De Tholenaar wilde rust in zijn leven en dat dacht hij te kunnen vinden in een tbs-kliniek. Alleen kun je daar niet zomaar binnenstappen en daarom besloot hij zijn buurvrouwen te vermoorden zodat hij mogelijk die begeerde tbs kon krijgen.

De man stak de trap van het appartementencomplex waar hij en zijn buren woonden in brand. De twee vrouwen konden met behulp van de brandweer te nauwer nood worden gered.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mister t (7-11-2013 om 23:48)
Opsluiten en niet meer loslaten , laat hem maar verrekken in een isoleer, daar heb ik best een beetje belasting geld voor over...
Cookie-instellingen beheren