Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

OM eist taakstraf na mishandeling

Toegevoegd: 07-11-2013, 21.43 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG  Het had een leuke verjaardag moeten worden voor die 23-jarige Vlissinger. In plaats daarvan raakte hij  betrokken bij een vechtpartij en moest hij zich donderdag voor de rechtbank in Middelbrug verantwoorden voor poging tot zware mishandeling.


Het voorval vond op op 9 september vorig jaar plaats op de Middelburgse Markt. De verdachte was met een maat gaan stappen, de drank voerde de boventoon en meer wist de Middelburger zich niet te herinneren. Dat hij iemand tegen het hoofd had getrapt en een meisje twee stompen tegen haar kaak had gegeven: hij kon het zich niet allemaal niet meer heugen, laat staan voorstellen.

De officier van justitie eiste een taakstraf van 240 uur en een voorwaardelijke celstraf van een half jaar. Uitspraak 21 november.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sabrina (8-11-2013 om 23:49)
Straf wordt er niet gegeven, als je maar ontkend dat je het niet weet of niet hebt gedaan, dan ga je van de rechters vrijuit. Kijk maar, pedofielen, mishandelaars etc. ze komen er altijd goed vanaf, behalve slachtoffers, die zitten met de angst, verdriet,boosheid en dat gaat helaas nooit meer weg.
Job (8-11-2013 om 22:26)
Dit soort gedrag moet gewoon een jaar cel opleveren. alcohol is geen excuus voor dit soort gedrag. ik vraag me af wat het aan ellende en kosten zou schelen als er 1 weekend per jaar geen alcohol geschonken mag worden...
Mister t (7-11-2013 om 23:44)
Jammer dat hij het zich niet kan herinneren, zo kan hij er ook niks van leren
Middelburger (7-11-2013 om 22:41)
240 uur is omgerekend 6 weken. Ik mag hopen dat deze persoon vast werk heeft en dus 6 weken onbetaald verlof moet opnemen. Anders is het "vrijwilligerswerk" en heeft in die weken gewoon wat te doen.
Cookie-instellingen beheren