Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Man ramt auto en gevel woning

Toegevoegd: 08-11-2013, 12.56 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Een onwel geworden automobilist heeft vrijdagochtend in Westkapelle flink wat schade aangericht.


De man reed rond 11.30 uur in zijn personenauto over de Koudorpstraat in de richting van de molen toen hij niet goed werd. Hij schampte een geparkeerde auto, reed vervolgens een stuk verder tegen een andere geparkeerde auto en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen de gevel van een woning.

Het voertuig van de man liep grote schade op. Ook de woning liep flink wat schade op. Een deel van de muur zal vermoedelijk opnieuw moeten worden opgebouwd. Zowel aan de binnen- als de buitenzijde van het pand ontstonden namelijk scheuren. Ook raakte de vensterbank ontzet.

De man zelf is met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Wat hem precies mankeerde is niet bekend. Nader medisch onderzoek zal moeten uitwijzen waarom de man onwel werd.

De tweede personenauto die door de man werd geraakt liep de grootste schade op. Dit voertuig verloor de achterbumper en ook stond na de botsing één van de achterwielen scheef. Door de botsingen raakte overigens verder niemand gewond.

Uit de auto van de man lekte olie. De brandweer heeft direct korrels op de vloeistof gegooid. De gemeente Veere is ingeschakeld om de weg weer helemaal schoon te maken. De auto van de man en het voertuig dat de bumper verloor, zijn beiden meegenomen door bergingsbedrijf Kuzee.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (9-11-2013 om 09:38)
Ik wens de beste man beterschap toe, en hoop dat ze wat vinden dat dan de onzekerheid wegneemt. Ik heb dit zelf ook meegemaakt, ik raakte geen andere auto's of gebouwen maar de auto was wel total loss. Gevalletje van stress en vermoeidheid zorgde voor een black out.
Cookie-instellingen beheren