Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (17) met drugs rijdt in auto

Toegevoegd: 09-11-2013, 15.08 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Sloeweg in Vlissingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 17-jarige inwoner van Heinkenszand aangehouden. Hij reed zonder rijbewijs in een auto, wordt verdacht van rijden onder invloed en was bovendien in het bezit van harddrugs.


Agenten zagen de jongeman rond 01.00 uur rijden in een auto. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Daarvoor kreeg hij een bekeuring. Toen de automobilist zijn jas uit zijn auto pakte, viel er een zakje heroïne op de grond. Toen hierna een fouillering werd uitgevoerd, kwam ook nog een kleine hoeveelheid cocaïne tevoorschijn. De drugs zijn in beslag genomen.

De man is voor verhoor ingesloten in een politiecel. Op het bureau heeft een GGD-arts een bloedproef afgenomen om vast te stellen of de verdachte daadwerkelijk onder invloed achter het stuur zat. Het bloedmonster is opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). De uitslag laat nog enige tijd op zich wachten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
. (11-11-2013 om 01:25)
Niemand hier jong geweest ? Niemand hier ooit wat fout gedaan ? ..... Ik wel hoor. Gelukkig heb ik mn lesje geleerd. En ben goed rechtgezet. Hopen dat dat met deze jongen ook gebeurt. Gr
Erik (10-11-2013 om 18:27)
Naar bureau HALT en een taakstraf van 40 uur...daar zal het wel op uit draaien denk ik...duhhh. Welkom in Nederland!
Frans (10-11-2013 om 15:17)
Drugsrunnertje dus. Wordt op pad gestuurd door vrienden/familie. Is minderjarig dus valt onder jeugdrecht als hij gepakt wordt. Ik ben zeer benieuwd naar de etnische achtergrond van dit mannetje.
Marinke (9-11-2013 om 17:26)
De man??? 17 jaar heb je toch geen rijbewijs? zou je zoon maar zijn....
Jan (9-11-2013 om 17:15)
Met welk "taakje" komt deze "jongeling" (kind nog) er van af? 17 jaar: rijden zonder rijbewijs en (hard)drugs !!! Wat moet dat worden als deze 25 jaar wordt. En wat doen z'n ouders ???? js
JaapMiddelburg (9-11-2013 om 17:02)
Lubbers had het al over werkkampen ………. goed idee? Een paar jaar in dit geval, is mijn voorstel.
Cookie-instellingen beheren