Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man buiten westen geslagen Middelburg

Toegevoegd: 09-11-2013, 15.14 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 32-jarige man is vanochtend vroeg aangehouden nadat hij een andere man buiten westen had geslagen. Dat gebeurde in Middelburg.


Een biker van de politie was vanochtend rond 05.00 uur getuige van de zware mishandeling op de Vlasmarkt. Hij kon de 32-jarige man, een inwoner van Middelburg, direct aanhouden.

Na de klap bleef het slachtoffer buiten bewustzijn liggen. Een ambulance is ter plaatse gekomen en het ambulanceteam heeft de gewonde man overgebracht naar het ziekenhuis.

De verdachte is overgebracht naar een politiecel. Daar wordt hij in de loop van de dag gehoord. De politie onderzoekt de toedracht van de mishandeling. Wel is inmiddels duidelijk dat het tweetal kort voor de mishandeling op straat een woordenwisseling had.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo (12-11-2013 om 14:09)
Degene die dit op zijn geweten heeft, daar zit flink een steekje aan los!!Ik hoop dat hij zijn leven lang hiervoor zal moeten boeten. En dan is het nog maar te hopen dat het slchtoffer hier geen letsel aan over gaat houden! Hoezo zinloos geweld...waar gaat het naartoe in deze werled...
K (11-11-2013 om 14:16)
@petrus in dit land heeft iedereen het recht te demonstreren dus ook een kind, een agent die agressief wordt en uit zinloos machtsvertoon maar gaat slaan met een gummiknuppel is in mijn ogen een zwakkeling en zou geen ambtenaar meer moeten zijn. helaas werken de grootste criminelen bij de overheid
Juist (10-11-2013 om 21:36)
@E Muller.... je krijgt wat je verdient, had die jongen maar moeten luisteren !!!
Anneke (10-11-2013 om 19:50)
@ E Muller Wat is dat nu voor rare opmerking? Als je iemand buiten slaat, hoor je aangehouden te worden! Goed werk politie biker!!
Hans Kazan (10-11-2013 om 16:06)
Deze man werd door 4 jongens lastig gevallen dat staat er weer niet bij. Beetje jammer weer.
Petrus (10-11-2013 om 13:54)
@E.Muller, ik denk dat u zelf iets met dat geval te maken heeft gehad. Maar dat was/is geen zware mishandeling maar een opvoedkundige correctie tik. Die agent heeft iets gedaan wat die ouders/verzorgers vergeten zijn tijdens de opvoeding van die blaag.
Cookie-instellingen beheren