Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Man vlucht na botsing met gevel

Toegevoegd: 10-11-2013, 11.53 uur
Door: Roland de Jong

KLOOSTERZANDE - Een 21-jarige automobilist uit Terneuzen is vanochtend met zijn auto tegen de gevel van een woning aan de Groenendijk in Kloosterzande gereden. De man ging er na de klap vandoor.

De bewoner van het pand schrok rond 05.45 uur wakker van een harde klap. Toen hij naar buiten keek zag hij dat een auto door de bossage van zijn tuin was gereden en tegen zijn huis tot stilstand was gekomen. De bestuurder had zich uit de voeten gemaakt.


Aan de hand van het adres van de kentekenhouder ging de politie op zoek naar de veroorzaker van het ongeluk. Op dit adres werd de man echter niet aangetroffen. De verdachte kwam zich enige tijd later melden op het bureau. Hij heeft bekend de chauffeur geweest te zijn.

Tegen de Terneuzenaar wordt proces-verbaal op gemaakt voor het veroorzaken van een aanrijding en het verlaten van de plaats van een ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (11-11-2013 om 14:10)
Deze trend gaat ook maar door lijkt het wel, parkeer je auto maar tegen een gevel joh who cares. misschien een idee voor politie en cbr om als je iemand een huis in rijdt gewoon het rijbewijs af te pakken? want een veilige chaffeur ben je dan niet, nu is het een huis morgen een kind.
De hulk uit kloosterzande (11-11-2013 om 09:21)
De bewoners hadden moeten beletten dat hij vluchtmisdrijf kan plegen
Loes (11-11-2013 om 07:31)
Even ter ontnuchtering gevlucht.......
Marco (11-11-2013 om 01:49)
Had meneertje toen zijn geheime liefde naar huis gebracht ? Of z'n verboden bezittingen 'in veiligheid' gebracht ? begint trouwens een nieuwe mode te worden, je auto tegen een gevel rijden. Komt dat ook op You Tube ?
Thomas (10-11-2013 om 21:57)
Door zich eigen te verschuilen heeft de man " onder invloed deelnemen aan het verkeer" mis lopen, dan had de straf veel hoger uitgepakt dan dat het nu is.
Cookie-instellingen beheren