Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 176 km

Asbest vrij bij grote brand Philippine

Toegevoegd: 10-11-2013, 11.59 uur
Door: Roland de Jong
PHILIPPINE - Bij de grote brand vanochtend in Philippine is asbest vrijgekomen. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland.


Volgens een woordvoerder is de asbest alleen op het terrein rondom de drie uitgebrande loodsen terecht gekomen. Om hoeveel asbest het precies gaat, is nog niet bekend. De asbestdeeltjes zullen door een gespecialiseerd bedrijf moeten worden weggehaald.

In de uitgebrande loodsen, die alledrie geschakeld waren, waren volgens de woordvoerder onder meer kisten opgeslagen. Ook stonden er landbouwvoertuigen binnen. De oorzaak van de brand is vermoedelijk een blikseminslag.

Zie ook:
Grote brand loodsen Philippine (10-11-2013)

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fam den boer (11-11-2013 om 18:49)
Wij wensen jullie heel veel sterkte dat u de kracht krijgt krijgt om verder te kunnen en mogen gaan. wij hebben het zelf in 1979 ook mee gemaakt. de opa en oma van corianne verweij
Cookie-instellingen beheren