Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Gewonden bij botsing Sas van Gent

Toegevoegd: 12-11-2013, 00.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - Bij een eenzijdig ongeval in Sas van Gent zijn maandagavond twee personen gewond geraakt. 

De botsing vond rond 23.00 uur plaats op de Poeldijk net buiten Sas van Gent. Door nog onbekende oorzaak raakte een bestuurder van een personenauto de controle kwijt over zijn voertuig en botste tegen een boom. 


De brandweer is opgeroepen om de gewonden uit de auto te bevrijden. Beide inzittenden zijn per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Over hun letsel is niks bekend.

De politie is na het ongeval een onderzoek gestart naar de toedracht. De weg is tot diep in de nacht afgesloten geweest voor het verkeer.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Priscilla (13-11-2013 om 11:46)
Ik zat zelf achter het stuur van deze auto..en ik reed 40! Ik moest uitwijken voor een fietser op de weg ipv fierspad zonder verlichting.. hetwas een reflex...of de fietser dood of ik uitwijken.. ik en mn vriendin zijn heel erg geschrokken en hebben alleen nog nek en rugklachten en wat hoofdpijn..
Karel Huitemaas (13-11-2013 om 11:25)
Het fietspad is al van belgie, Nederland is opgeroepen omdat de nederlanders in de auto nederlandse hulpdiensten hebben geallarmeerd op de poeldijk, terwijl die weg eigenlijk van belgie is en de poeldijkSTRAAT heet. Maar of het nou nederland of belgie is, ze hebben de hulp gehad die nodig was!
K (13-11-2013 om 10:35)
@zeeuwse, ligt er aan de ene weghelft is nederland de andere weghelft is belgie tenminste dat zij mijn schoolleraar vroeger misschien terplaatse even kijken waar de grenspaal staat, dat is een witte paal met zwarte letters op. maar aangezien dat nederlandse brandweer helpt lijkt het mij nerderland
Zeeuwse (12-11-2013 om 16:34)
Klopt dat er te hard gereden wordt en dat er niet vaker ongelukken gebeuren op die weg is het nu nederland of belgie?
K (12-11-2013 om 12:39)
Dit is een smal weggetje waar vaak veel te hard gereden wordt, komt er dan een tegenligger moet er op het laatste moment uitgeweken worden, de bermen liggen lager als de betonnen weg dus in de slip gaan is dan zo gebeurt. het valt me mee dat er daar niet vaker ongelukken gebeuren