Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuw vlucht na doodrijden vrouw

Toegevoegd: 14-11-2013, 16.28 uur
Door: Rolf de Feijter

SAS VAN GENT – De politie heeft donderdag een 25-jarige inwoner van Sas van Gent aangehouden. Hij zou rond 07.00 uur in de Belgische stad Gent een fietser hebben doodgereden.


Dat heeft het parket in Gent meegedeeld. Het ongeval deed zich voor op de R4 bij de ArcelorMittal-staalfabriek. De auto reed daar twee fietsers aan. Een van hen, een 22-jarige vrouw, overleed. Een vrouw van 24 is met een shock in het ziekenhuis opgenomen.

De bestuurder van de auto reed door. Hij kon snel worden aangehouden omdat de nummerplaat van zijn auto op de plaats van het ongeluk was achtergebleven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (15-11-2013 om 21:25)
Zeker heeft iedereen rare reacties als men schrikt maar waarom kwam hij dan niet terug en liet een mens doodgaan op de weg zonder te kijken of hij kon helpen. Hij was nooit van plan terug te komen. Gelukkig is hij snel angehouden en hopelijk mag hij lang in de bak gaan zitten .
Sasenaar (15-11-2013 om 19:16)
Zou het niet zo kunnen zijn dat dit een drugsrunner is , gezien waar de auto was ondergebracht . In elk geval , deze man had iets te verbergen . Neemt niet weg dat er weer een onschuldig leven is weggevallen . Mijn medeleven gaan uit naar de nabestaande , sterkte in deze moeilijke tijden .
Marco (15-11-2013 om 14:54)
2. Iedereen heeft rare reacties als men schrikt, dus de reacties hier vind ik beetje raar als of jullie heel goed zijn en weet wat je moet doen. Ik lees wat er is gebeurd meer weet ik niet en jullie dus ook. Wil m ook niet goed praten maar ga niet als de beste uithangen.
Marco (15-11-2013 om 14:48)
@Rick Roll.. Er zijn genoeg zatlappen die heelhuids thuis komen en er niks gebeurd is. De ene kan met drank op rijden en de ander loopt al zigzag na 2 biertjes. Maar hier las ik niks over alcohol dus zal er niets mee te maken hebben. Te haastig en onoplettend gereden en door schrik doorgereden.
Fietser (15-11-2013 om 11:09)
Ach wel nee, laatst is ''n studente in Gent doodgereden, ook 's morgens door n dronken bestuurder en de straf was minimaal. Ongelooflijk. Dit is nu een buitenlander voor de Belgische justitie dan, ben benieuwd wat die gaat krijgen? Je auto gebruiken als moordwapen (drank/drugs) is niet opgenomen
Gefrustreerd iemand (15-11-2013 om 05:46)
ASO's zijn het stuk voor stuk. Heel veel sterkte aan de familie en nabestaanden
Cookie-instellingen beheren