Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 85 km

Heler in Terneuzen aangehouden na tip

Toegevoegd: 16-11-2013, 19.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Vrijdagmiddag is door de politie een 32-jarige man uit Terneuzen buiten heterdaad aangehouden. Hij wordt verdacht van het in bezit hebben van gestolen quads en motoronderdelen. 


De politie is de verdachte op het spoor gekomen na een tip. Een man herkent enkele gestolen motoronderdelen die op Markplaats te koop aangeboden worden als zijn eigendom en tipt de politie. Als deze een kijkje neemt op het opgegeven adres treffen zij drie gestolen quads aan en diverse motoronderdelen.  

De verdachte is meegenomen naar het bureau en na verhoor in verzekering gesteld. Hem wordt heling ten laste gelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (18-11-2013 om 19:03)
Goed zo laat dit soort handigen gewoon bij een motorzaak gaan werken(wat wel lastig wordt met een strafblad) en hun geld eerlijk verdienen zonder de spullen van andere mensen die wel hard werken te stelen. wil je meedoen aan de race scene koop je auto, motor of wat voor voertuig eerlijk
Olivia (17-11-2013 om 21:54)
Zal m n zoon z n quad ook wel bijzitten denk ik
Cookie-instellingen beheren