Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 5 km

Aanhoudingen voor bekladden auto's

Toegevoegd: 17-11-2013, 16.17 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee mannen op de Dwarskaai in Middelburg aangehouden voor het bekladden van auto's met zwarte verf.

Surveillerende agenten werden rond 03.00 uur op het Damplein door een vrouw geattendeerd op twee mannen die op de Dwarskaai met spuitbussen auto's aan het bekladden waren. Op de aangewezen plek werden inderdaad twee mannen aangetroffen die nonchalant tegen de kademuur leunden. In het water dreef een spuitbus met zwarte dop. Na fouillering werden de verdachten meegenomen naar het bureau. Beide heren mochten later die nacht, op last van de officier van justitie, weer naar huis.


De politie is op zoek naar de vrouw die afgelopen nacht getuige is geweest van het bekladden van de auto's. Zij was op dat moment in gezelschap van nog drie andere personen die mogelijk ook iets gezien hebben. Zondagmorgen is duidelijk geworden dat ook op het Damplein, het Hofplein, de Lange Noordstraat, de Bachtesteene en de Korte Noordstraat gevels zijn beklad met rode en zwarte verf. Daarnaast zijn in de binnenstad nog twee bekladde auto's aangetroffen. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen of de verdachten hier ook de hand in hebben gehad.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (18-11-2013 om 19:35)
De politie schrijft toch altijd zo graag iedereen zijn identiteit op? maar nu het belangrijk is ff niet. wat betreft de bekladders wat mij betreft gevalletje pek en veren+schade trugbetalen
R (18-11-2013 om 09:27)
In hun zwembroek op de markt zetten en in zwarte letters op hun buik en rug spuiten ik beklad auto s op deze manier.
Arie (18-11-2013 om 02:58)
Wat een ontzettend nutteloze en mislukte figuren zijn dat dan zeg. Ben je volwassen en ben je niet verder gekomen in je leven dan je te verlagen tot het spelen met spuitbusjes en daarmee verniel je dan andermans spulletjes. Applausje hoor. Klap klap. En nu berechten en bestraffen die lui. Stumperds.
JaapMburg (17-11-2013 om 17:07)
Prima vangst …….. herstel vergoeden + extra boete + werkstraf + ???? Een harde aanpak zou op z'n plaats zijn.
Dave (17-11-2013 om 16:28)
Auto's Bekladden... wees blij dat ze door de politie zijn gepakt, mocht ik ze pakken, beklad ik ze met m'n vuist!
Cookie-instellingen beheren