Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw auto's bekrast op Nieuwe Vlissingseweg

Toegevoegd: 18-11-2013, 11.51 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG – Op de Nieuwe Vlissingseweg aan zowel de Middelburgse als de Vlissingse kant zijn afgelopen weekend meerdere auto's bekrast.

Volgens de politie gaat het om een twintigtal auto's. Tot nu toe zijn vier aangiftes binnengekomen. De afgelopen jaren zijn op de Nieuwe Vlissingseweg meerdere malen auto's bekrast.


Twee jaar geleden deden bewoners een dringende oproep aan de gemeente om er iets aan te doen. Aan de Middelburgse kant werden toen camera's geplaatst. Sinds de plaatsing van de camera's werden geen opnames gemaakt waarmee politie en justitie verdachten konden vervolgen. Wel concludeerden burgemeester en wethouders dat de camera's een preventieve werking hadden.

Vorige week werd bekend gemaakt dat de camera's al een tijd buiten werking waren en binnenkort worden weggehaald. Volgens de gemeente Middelburg was het aantal gevallen van vernieling vandalisme gedaald en hadden de camera's aan hun doel beantwoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (21-11-2013 om 13:05)
Schijnbaar toch een beetje dom van de gemeente om camera's weg te halen, ik begrijp dat een camera geld kost, het opnieuw laten spuiten van een auto is denk ik duurder, vallen de kosten te verhalen op de gemeente? of geeft de gemeente ook dan niet thuis? zal een ambtenaar nooit begrijpen.
Renee (19-11-2013 om 17:33)
Auto,s bekrast .nadat er vorige week door een of andere mafkees is bekend gemaakt dat de camera,s al een tijd buiten werking waren,en weggehaald worden.Je kon er gewoon op wachten dat het weer ging gebeuren,plaats dan dummi,s ipv de dure camera,s.Maar zwijg er over als je dat van plan bent.
Argus (19-11-2013 om 09:35)
Goh, die burgemeester van Middelburg! Slim bezig! Of toch niet, eerst mot met de motormuizen en nu met de buren? En die krasgasten? Opkrassen, en als ze gepakt zijn de rekening presenteren aan de ouders.
Arie (19-11-2013 om 08:14)
Goh, wat leuk, auto's bekrassen van werkende mensen, wat een heldendaad, wat onzettend stoer. Totdat deze figuren later zelf gaan werken, dan moet iedereen met zijn p*ten van hun spullen af blijven. Conclusie, niet al te intelligent dit soort kindertjes, ik verwacht er weinig van in de toekomst.
Goesenaar (19-11-2013 om 01:33)
Het was al niet snugger om te melden dat de camera's buiten werking waren getreden. Maar wat een kleine kinderen daar in Walcheren zeg, och wat stoer om dit te doen. Groei eens op en als je zo'n stoere vent ben dan hou je je met andere dingen bezig i.p.v. deze kinderachtige zooi. Kansloze gasten.
Kees (18-11-2013 om 19:02)
Hoe lomp kan je zijn om het in de krant te zetten.De schade op de gemeente verhalen lijkt me wel zo eerlijk.
Cookie-instellingen beheren