Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 35 km

Eis 13 maanden cel na slag met vuurwapen

Toegevoegd: 18-11-2013, 14.51 uur
Door: Rolf de Feijter
MIDDELBURG - Tegen een 26-jarige Vlissinger is een gevangenisstraf van dertien maanden waarvan drie voorwaardelijk gevorderd. De zaak tegen de Vlissinger diende maandag voor de rechtbank in Middelburg.  


Het Openbaar Ministerie verdenkt de man ervan dat hij vorig jaar, 5 december, zijn vriendin met een vuurwapen tegen het hoofd zou hebben geslagen. Na alarmering door de buren van het paar, die het nodige kabaal van een knetterende ruzie hoorden, troffen de agenten de gewonde vrouw in de slaapkamer aan. 
 
Volgens de Vlissinger had niet hij, maar een mannelijke collega, die zijn vriendin naar huis zou hebben gebracht haar de verwondingen hebben bezorgd. De Vlissinger wordt naast de mishandeling ook nog verdacht van verboden wapenbezit en het in bezit hebben van drugs. Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petrus (19-11-2013 om 12:36)
Nee politie piet, snel werken, een klein foutje en die held krijgt door zijn advocaat, op dat foutje een vrij spraak.
K (18-11-2013 om 19:40)
Hoor wie klopt daar kinderen, hadden ze hem niet kunnen leren dat je geen vrouwen slaat. en slaan gebeurt met je vuisten terecht dat hij veroordeeld is
Politie piet spreekt er schande van (18-11-2013 om 18:36)
Dat dat een heel jaar moet duren zeg ! tijd dat iemand ontslag krijgt en er mensen komen die wel wat sneller willen werken.
Cookie-instellingen beheren