Weerbericht:
Winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 59 km

Auto in brand na ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 18-11-2013, 17.57 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Schroeweg in Middelburg is maandag aan het begin van de avond in brand gevlogen na een ongeval.


Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur toen twee mannen in een bedrijfsbusje vanaf de kruising Torenweg richting het centrum reden. De auto is door nog onbekende oorzaak tegen een lantaarnpaal gereden.

In eerste instantie leek er niemand gewond te zijn geraakt maar even later werd toch een ambulanceteam ter plekke gevraagd. Eén van de twee inzittenden werd door de ambulancedienst onderzocht.

Omdat de auto begon te roken werd ook de brandweer opgeroepen. Vanaf de post Stromenweg rukte een tankautospuit om de brand te blussen. Voordat de blussing werd gestart, werd eerst de lantaarnpaal afgedicht. De kap was van de paal gevallen waardoor de elektra bloot lag. De brandweer heeft het motorcompartiment volgespoten met bluspoeder.

Het voertuig is weggesleept door bergingsbedrijf Kuzee. Eén rijstrook was enige tijd afgesloten.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (19-11-2013 om 20:38)
Wat ons erge zorgen baart is het feit dat voornamelijk europese auto's vaak in brand vliegen. Ik heb dit wereldwijd eens uitgezocht honda, toyota, mitsubishi, daihatsu, mazda vliegen nooit in de brand. Audi,vw ,mb, bmw,opel en ford,citroen, peu en renault wel.
K (18-11-2013 om 19:24)
hopelijk komt het met de bestuurder goed
Cookie-instellingen beheren