Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 147 km

Brandweer knipt auto open na ongeluk

Toegevoegd: 19-11-2013, 07.46 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Op de Oude Rijksweg (N289) is vanochtend bij Rilland één persoon gewond geraakt bij een verkeersongeval.


Het slachtoffer zat in een bedrijfsbusje dat rond 06.05 uur tussen Krabbendijke en Rilland door nog onbekende oorzaak van de weg raakte en via het fietspad in een sloot belandde.

Het voertuig raakte zwaar beschadigd en de inzittende moest door de brandweer uit zijn auto worden geknipt. Er werd een deur verwijderd om het slachtoffer veilig uit het voertuig te kunnen halen. De gewonde is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Vanwege het ongeluk was enige tijd één rijstrook afgesloten. De politie zorgde er voor dat het verkeer om beurten langs het ongeval kon rijden. Tijdens de berging was de weg korte tijd volledig afgesloten. Het busje is afgevoerd door bergingsbedrijf Kerstens.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fam. K. (19-11-2013 om 14:41)
Jaap beterschap gewenst!