Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote controle vakantiepark Stelleplas

Toegevoegd: 19-11-2013, 10.23 uur
Door: Rolf de Feijter
HEINKENSZAND - Op camping Stelleplas in Heinkenszand is sinds vanmorgen een grote controle actie aan de gang. Deze wordt uitgevoerd door meerdere overheidsdiensten.


Onder andere Politie, de gemeente Borsele en de belastingdienst doen mee met de controle. Er wordt gekeken naar openstaande boetes, illegale bewoning van de stacaravans en chalets en eventuele belastingschulden.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko (19-11-2013 om 20:34)
Is er iemand aangehouden of beboet die niks verkeerds deed? Dus ik snap al die reacties niet. Oke 't zijn allemaal makkelijke prooien maar vorige week in Mburg ook srt gelijke actie in Dndale. Is er toen imnd onrechtmatig opgepakt? leef eerlijk zijn dan heb je ook geen last van de overheid.
De zwarte piet toegedeeld (19-11-2013 om 18:50)
@ piet polletiek, nee, dit is de terugtreding van de overheid waar men het in den Haag over heeft. u kunt minder beroep doen op de overheid, maar ze komen zelf wel ff langs. want geef toe, een camping is altijd verdacht bij voorbaat. op een woonwagenkamp durven ze niet te komen. dat is gerechtigheid
De zwarte piet (19-11-2013 om 18:44)
Helemaal met edwin eens, laat ze eerst maar eens in de dure wijken kijken, want daar zit de witteboorden crimineel, echt niet in een stacaravan hoor ! maar ja, makkelijke prooien durven ze wel,echte grote criminelen ? nee, daar werken ze voor en de loper gaat uit. BAH BAH BAH ! echt kotsmisselijk !
Pieter (19-11-2013 om 18:07)
Mooi werk op de camping stelleplas ze moeten het eens goed uitkammen daar uitschot
Erikjan (19-11-2013 om 18:05)
Ongelofelijk, ik ga er steeds meer een hekel aan krijgen! Ratten!!GELDKLOPPERIJ! En dan vinden ze het gek dat mensen steeds agressiever tegen de overheid worden! Vindt je t gek?? Ze willen alleen maar geld innen!! maar helpen?? Ja verder in de problemen! Regeltjesland NL! Pokkeoverheid!! Geldwolven!
Sjors (19-11-2013 om 17:46)
2e Wereldoorlog? man je weet niet waarover je praat een controle vergelijken met deportatie en genocide, je bent echt niet wijs als je dat gaat vergelijken met elkaar! En onrechtmatig spullen toe eigenen? je rekeningen niet betalen dat is pas onrechtmatig dingen toe eigenen!
Cookie-instellingen beheren