Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Grote controle vakantiepark Stelleplas

Toegevoegd: 19-11-2013, 10.23 uur
Door: Rolf de Feijter
HEINKENSZAND - Op camping Stelleplas in Heinkenszand is sinds vanmorgen een grote controle actie aan de gang. Deze wordt uitgevoerd door meerdere overheidsdiensten.


Onder andere Politie, de gemeente Borsele en de belastingdienst doen mee met de controle. Er wordt gekeken naar openstaande boetes, illegale bewoning van de stacaravans en chalets en eventuele belastingschulden.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (19-11-2013 om 17:44)
Deze acties moeten ze elke week houden, en zo alle recreatieparken uitkammen.De mensen verblijven daar met een reden nl. het onvindbaar en onzichtbaar zijn d.w.z. zonder vaste woon of verblijfplaats om zo belastingen, bekeuringen enz. te ontlopen en/of criminele activiteiten te ontplooien.
Sjors (19-11-2013 om 17:43)
Ik zie dat veel mensen weer van alles bazelen terwijl ze er helemaal geen verstand van hebben. Dit zijn criminelen, fraudeurs en wanbetalers, ik heb er ook de schurft aan dat ze mijn rekeningen niet betalen voor mijn geleverde diensten. En op Tranendal zitten er heel veel van!
Droef (19-11-2013 om 17:32)
En de bussen met criminelen uit Roemenie (en consorte) kunnen weer ongehinderd hun gang gaan. En ALS ze dan gepakt worden zijn het "first time offenders". Goed bezig jongens!!!
Michel (19-11-2013 om 17:07)
Onschuldige burgers lastigvallen??als je niets op je kerfstok heb staan is het toch niet erg als de politie even om de koffie komt toch??
B-Free (19-11-2013 om 16:34)
Het begint steeds meer op een razzia te lijken. Ben je lekker op vakantie krijg je dit. Nog ff en ze gaan het ook gewoon in de wijken doen. Ze blijven de touwtjes net zo lang aantrekken tot ze breken, en dan is het hek van de dam.
Piet Polletiek (19-11-2013 om 14:07)
Gaan ze binnenkort zo ook iedere woonwijk afsluiten en een razzia houden? Het lijkt wel of de 2e wereld oorlog herhaald wordt! Is het daarom dat er tegenwoordig steeds meer wijken gebouwd worden met maar 1 in en uitgang?
Cookie-instellingen beheren