Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote controle vakantiepark Stelleplas

Toegevoegd: 19-11-2013, 10.23 uur
Door: Rolf de Feijter
HEINKENSZAND - Op camping Stelleplas in Heinkenszand is sinds vanmorgen een grote controle actie aan de gang. Deze wordt uitgevoerd door meerdere overheidsdiensten.


Onder andere Politie, de gemeente Borsele en de belastingdienst doen mee met de controle. Er wordt gekeken naar openstaande boetes, illegale bewoning van de stacaravans en chalets en eventuele belastingschulden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Steltje (20-11-2013 om 23:14)
Sorrry hoor maar mensen die een huisje hebben gekocht mogen zeker daar van genieten en staan allemaal op een aderes dus met anderen woorden genieten van hun pension wij hebben er met plezier gezeten van de zomer !! Lieve mensen ! Verdienen dit niet !
Job (20-11-2013 om 11:41)
Zo van de kleine fraudeur in de zakken van de grote. Maar daar hoor je je medeburgers niet over das te moeilijk:) En woonwijkrazzias zijn er al geweest.middelburg dauwendale. 150 millioen schoonmaak thermphos terrein. burgervader, wethouder en nou 3.5 ton gestolen met verkoop sociale dienst. en meer
Gerard (19-11-2013 om 23:21)
Goeie actie! Vaker doen door heel Zeeland. En dit zijn geen onschuldige vakantiegangers, maar belastingontduikers etc. waar wij met zn allen voor opdraaien. Mij werd verteld dat die paardjes aan de Heinkenszandseweg al bekeken zijn door de politie, maar dat hun verzorging gewoon goed is.
Remco (19-11-2013 om 20:52)
Als je niets verkeerd doet is er niets aan de hand. Deze mensen ontlopen rekeningen van de staat en die betalen wij weer met z'n allen, Dus opruimen die wanbetalers.
Manu (19-11-2013 om 20:50)
@Peter: je moet daarover hier niet wekenlang zeuren maar dat aangeven bij de dierenpolitie Zeeland, meldnummer 114. Niet zeuren maar doen !
Ro (19-11-2013 om 20:36)
Camping de merelhoeve nw & st. Joostland ook zo'n lekker broeinest voor alles wat schopt tegen belasting betalen en andere regelgeving.
Cookie-instellingen beheren