Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onrust over 'pedofiel' op Facebook

Toegevoegd: 19-11-2013, 22.50 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Terneuzense middelbare scholen waarschuwen voor vriendschapsverzoeken op Facebook. In combinatie met de vriendschapsverzoeken gaat ook een vreemd filmpje rond.

Het Terneuzense Zeldenrust Steelantcollege heeft leerlingen en hun ouders gewaarschuwd. Ook is de politie ingeschakeld. Gisteren is een brief verspreid. Inmiddels hebben zich zeker vijftien leerlingen gemeld die een vriendschapsverzoek hebben gekregen. Voor zover bekend zou de man niemand fysiek hebben benaderd.
 
In de obscene video vertelt een kale man dat hij iemand anaal wil verkrachten. Ook uit hij andere bedreigingen. De video is via verschillende kanalen inmiddels zeker 1.500 keer verspreid. Veel mensen die op het bericht reageren spreken van een pedofiel.


De politie heeft laten weten een onderzoek te zijn gestart en te bekijken of de verspreide video echt of nep is. Het zou dus ook nog om een misplaatste grap kunnen gaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cre (20-11-2013 om 22:30)
Niet goed te keuren, absoluut niet.. maar lees alle reacties eens door voor de fun.. Allemaal spannende verhalen en nu blijkt dat er uieindelijk maar weinig aan de hand is. grappig toch.. Wie al die verhalen toch verzint...
Sven (20-11-2013 om 19:11)
Natuurlijk Marina, ga jij ook naast de computer van je dochter zitten en kijken wat ze doet? Hoe reageren die kinderen, mam ga nou even weg.. Jij gaat me niet vertellen dat je er uren naast gaat zitten!! Ziekelijk dat zulke gore mannen dit doen. Brr!
Ka (20-11-2013 om 17:41)
In een landelijke krant staat dat de man in t filmpje acteur is en betaald heeft gekregen om dit op te nemen. Dat lijkt me ook te bewijzen. Het is per ongeluk op t net terecht gekomen. Iemand met een zieke geest of met een rare vorm van grappen uithalen kan dit dus rondgestuurd hebben.
Iemand (20-11-2013 om 17:09)
Deze man woont of heeft gewoond in Sas.Hij deed vroeger al vreemd en angstaanjagend naar kleine kinderen. Zo iemand moeten ze het zelfde bij doen als wat hij zelf verkondigd op het filmpje! Nek breken... aldus zijn woorden
Jolanda (20-11-2013 om 15:47)
Deze idioot is een volslagen gek!!Iemand die zo iets op fb zet en er vervolgens vriendschap verzoek aan vast plakt is niet goed in zn bovenkamer !!!Ik hoop dat het vals alarm is "opgepakt"ën weer los gelaten dit soort hoort achter een afrastering is nog erger dan een wild beest !!!
Marina (20-11-2013 om 15:25)
Ik vind dat ouders toezicht moeten houden als hun kinderen op het facebook komen! Net als bij Hyves kunnen de ouders met een andere laptop vriend(in) van zijn/haar kind! Zo kan je zien of het verder goed gaat! Leg kinderen uit dat ze geen vreemde mensen op het facebook aan nemen!
Cookie-instellingen beheren