Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Maker filmpje meldt zich bij politie

Toegevoegd: 20-11-2013, 17.32 uur - Update: 20-11-2013, 17.35 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De maker van het schokkende Facebookfilmpje waarvoor werd gewaarschuwd door Terneuzense scholen heeft zich gemeld bij de politie. De video zou onderdeel uitmaken van een cabaretprogramma.


De maker van het filmpje is een 33-jarige man uit Den Haag. Onder leerlingen van twee Terneuzense middelbare scholen ontstond commotie nadat het filmpje op het sociale medium rondging. De politie startte een onderzoek om de maker te achterhalen. Deze heeft zich vanmiddag vrijwillig gemeld nadat hij door vrienden op de berichtgeving in de media werd gewezen.

De man heeft aan de politie verklaard dat het filmpje was bedoeld voor artistieke doeleinden. Hij zou het speciaal gemaakt hebben voor een cabaretprogramma. Het video'tje zou alleen te bekijken moeten zijn geweest voor deelnemers aan een project en dat in een besloten chatgroep. Hoe de video in de openbaarheid is beland, is niet duidelijk. 

Volgens de politie is de man erg geschrokken van alle negatieve publiciteit en is hij bovendien erg boos dat iemand de video buiten de chatgroep heeft gepubliceerd. De man voelt zich daarom in zijn goede eer en naam aangetast.

Het is volgens de politie nog onduidelijk wie het filmpje openbaar heeft gemaakt.

Zie ook:
Onrust over 'pedofiel' op Facebook (19-11-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mitch (23-11-2013 om 13:53)
en illusies en ookal zou die schuldig zijn kan die door deze bovenstaande redenen niet worden veroordeeld .
Mitch (23-11-2013 om 13:52)
En dat die gezien zou zijn is een illusie van kinderen die bang zijn als die daar was geweest , hoezo is er dan geen enkel kind naar de school leiding geweest of heeft zelf de politie gebeld wie me na dit nog kan bewijzen dat de man schuldig is een persoon dat gelijd wordt door angst
Mitch (23-11-2013 om 13:51)
Jullie hebben deze man al veroordeelt dit slaat nergens op hij is onschuldig tot het tegendeelnis bewijzen. En om een account op Facebook aan te maken is zo gebeurd je een foto van die zet het op je account en elke schaap geloofd dat je het bent een filmpje downloaden van facebook duurd geen uren
P (21-11-2013 om 15:02)
Als Abnormaal Normaal word in welke maatschappij leven we dan?
Christine de moor (21-11-2013 om 14:13)
Die vent zou moeten opgepakt worden maar wat krijg je dan te horen van de flikken, we kunnen niets doen we hebben geen bewijzen, of we hadden een dringerde melding of men moet hem kunnen betrappen bij zijn daden. Zo loopt het altijd af. christine
Jan (21-11-2013 om 13:36)
Dit is onmogelijk.Hij heeft diverse kinderen via Facebook vriendschapsverzoeken gestuurd, ook allemaal theater? De Oscar gaat hij er niet mee winnen en van mij mogen ze hem even goed langdurig opsluiten. Zoiets doe je niet als toneelstukje, cabaret is naar mijn mening nog altijd om te lachen.
Cookie-instellingen beheren