Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wapens en drugs in woning Hoek

Toegevoegd: 21-11-2013, 15.47 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - De politie heeft vandaag in Hoek een man aangehouden voor het bezit van diverse verboden wapens. Ook had de man drugs in zijn bezit. De man werd opgepakt naar aanleiding van een verkeersruzie.


Volgens de politie had de man bij de ruzie gedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Het incident vond dinsdag 12 november plaats op de Buitenhaven in Terneuzen. De politie kreeg lucht van de zaak toen de tegenpartij zich een dag later melde.

De auto die voor de tegenpartij had gereden, was plots gestopt en de bestuurder was naar hem toe gekomen met het verwijt dat de aangever te kort op hem zou rijden. Daarbij trok de man het 'vuurwapen' achter zijn broeksriem vandaan. Na enkele bedreigingen te hebben geuit stapte hij echter weer in en reed weg. Het slachtoffer van de bedreiging noteerde vervolgens het kenteken.

Vandaag bracht de politie een bezoek aan de woning van de eigenaar van de auto; een 29 jarige inwoner van Hoek. Eenmaal binnen doorzochten agenten de woning. Daarbij troffen zij een stroomstootwapen, een gasdrukpistool en een vlindermes aan. Dat zijn allemaal bij wet verboden wapens.

Verder werd er in de woning nog drugs aangetroffen. Het gaat onder meer om XTC en hennep. De 29-jarige man werd aangehouden en ingesloten. Hij wordt verdacht van de bedreiging en van het bezit van de verboden goederen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse (24-11-2013 om 12:19)
@K...een echte vent vecht niet!
Ad. (23-11-2013 om 01:35)
Kan er nu ook eens iemand een adres noemen want een warrig verhaal over de camping en dan weer een woning in Hoek schept niet veel duidelijkheid.
Bezorgde burger (23-11-2013 om 01:23)
Ik maak me echt zorgen en dan niet om diegene in dit artikel maar meer om de mensen die er commentaar op geven want het lijkt soms net of ze erbij zijn geweest en alles echt lijkt gebeurt als in een artikel is opgeschreven dus denk na voor je oordeelt of veroordeelt want dat doet god en een rechter
K (22-11-2013 om 11:23)
Helaas zit hoek en sluiskil vol met dit soort ''stoere'' mensen die denken dat ze holleder moeten nadoen en dat ze de baas zijn in hun dorp. maar stoer vind ik je niet als je een vuurwapen nodig hebt, ik vind het een teken van zwakte, een echte vent vecht met zijn vuisten
K (21-11-2013 om 17:50)
Weer een gek minder
Marleen (21-11-2013 om 15:56)
Och das normaal normaal kan je op marina beach op hoek ook volop drugs kopen hoor geen probleem en poliie controleerd daar toch niet dus allemaal naar marina beach
Cookie-instellingen beheren