Weerbericht:
Zonnig en warm, morgen overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Brandweer ingezet bij zware aanrijding

Toegevoegd: 21-11-2013, 18.36 uur - Update: 22-11-2013, 17.13 uur
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - Bij een verkeersongeval in 's-Gravenpolder is donderdag aan het begin van de avond iemand gewond geraakt.

Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 17.30 uur twee personenauto's frontaal met elkaar in botsing op de kruising Bernhardweg Oost (N666) - Goesestraatweg (N669). Een personenauto, bestuurd door man (23) uit Kapelle sloeg vanaf de Goesestraatweg linksaf richting Kapelle. Een andere personenauto, bestuurd door een vrouw (65) uit 's Gravenpolder, reed rechtdoor richting Goes.

Op de kruising ontstond de aanrijding. Hierbij raakte de vrouw gewond. Ze kreeg onmiddellijk medische verzorging, want er stond een ambulance in de rij voor het verkeerslicht te wachten. De bestuurder van de andere auto bleef ongedeerd.

Het slachtoffer is door de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Omdat agenten het vermoeden hadden dat de vrouw alcohol had gedronken, is daar van haar een bloedproef afgenomen. Het bloed wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzoek. Het duurt ongeveer 10 dagen voordat de uitslag van dat onderzoek bekend is. Het rijbewijs van de bestuurster is door de agenten ingevorderd.

De brandweer werd opgeroepen omdat er mogelijk sprake was van een beknelling. Geen van beiden zat echter vast in zijn auto. De brandweer heeft wel het wegdek gereinigd en de politie geassisteerd met het omleiden van het verkeer. Het ongeluk zorgde mede vanwege de spits voor redelijk wat verkeershinder. Rond 18.55 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ing (10-12-2013 om 10:06)
D.v.D. nogmaals een oproep voor getuige bij de politie ivm. verzekering. Of bel ons 06-30998199
T4 (23-11-2013 om 07:53)
Henny@ ken deze man persoonlijk heeft een vermogen aan deze auto uitgeven. is nou niet echt het type wat iemand voor zijn sokken gaat rijden. rood is rood of ben jij zo een persoon die denkt dat ie alles mag. ik ken zulke figuren man ga je mond spoelen. maar het is duidelijk jij gaat door roodlicht
M. (22-11-2013 om 22:26)
D.v.d meld jezelf ook even als getuige bij de politie voor hen ook wel prettig om zo een ronde zaak te krijgen.
Henny (22-11-2013 om 18:32)
Ook al had die wagen die rechtdoor ging rood. Nog steeds geld Rechtdoor op de zelfde weg gaat door. Dus die krijg een bekeuring voor het door rood rijden. En de ander dacht ik heb een grote bak. Dus ik rij je van de weg af. Ik kom dagelijks zulke figuren tegen.
D.v.d (22-11-2013 om 14:33)
Ik reed achter de G die grote. Wij hadden groen die auto die uit sgravenpolder kwam reed sowieso door reed en reed 70 a 80 km/h Zo is het gegaan was ooggetuige
Lisa (22-11-2013 om 13:44)
Dat gezever over wat voor auto het is, en of ze wel of niet op de Nederlandse weg thuis horen. Is dat belangrijk? Door rood rijden, dat gebeurd op dat kruispunt nogal eens. Ben onlangs bijna geschept op de fiets. Doe daar eens wat aan heren politie.