Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 147 km

Gewonde bij ongeluk A58 Middelburg

Toegevoegd: 22-11-2013, 11.53 uur - Update: 22-11-2013, 17.13 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de A58 tussen Middelburg en Nieuw- en Sint Joosland is vanochtend iemand gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde op de rijbaan van Vlissingen richting Nieuw- en Sint Joosland. Het slachtoffer zat in een personenauto die rond 11.00 uur in een sloot belandde na een botsing met een bedrijfsbus.

De personenauto, bestuurd door een 79-jarige vrouw uit Middelburg reed plotseling van de invoegstrook de weg op. Daar reed ze tegen de bedrijfsbus, welke werd bestuurd door een man (40) uit Fijnaart. De personenauto kwam na de botsing op zijn zijkant in de sloot tot stilstand.

In eerste instantie werd gemeld dat er sprake was van een beknelling. Daarom rukte ook de brandweer uit. Ter plekke bleek er niemand meer in de auto te zitten. De inzittende van de bestelbus raakte niet gewond. De automobiliste van de personenauto werd door de ambulancedienst onderzocht maar liep geen ernstig letsel op. De gewonde, een vrouw (75) uit Middelburg die bij haar in de auto zat, is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beide voertuigen weggesleept. Vanwege de hulpverlening en de berging was enige tijd een deel van de A58 afgesloten. Verkeer werd langs het ongeluk geleid.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (22-11-2013 om 13:29)
Deze keer gelukkig niet de fout van de bedrijfsautobestuurder. Die hebben 't al zo vaak 'gedaan'. Wel jammer dat deze werkman nu z'n spullen niet bij de klant kan brengen. En 't is te hopen dat hij geen levense dieren, vissen, vervoerde.