Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Zoekactie na vondst auto Ossenisse

Toegevoegd: 23-11-2013, 09.04 uur
Door: Roland de Jong
OSSENISSE - Bij Ossenisse hebben de hulpdiensten vanochtend gezocht naar de inzittende(n) van een auto die in een sloot werd aangetroffen.
 
Een passerende chauffeur van een vervoersbedrijf merkte rond 07.45 uur op dat er een auto in een sloot bij de Westdijk in het Zeeuws-Vlaamse plaatsje lag. De hulpdiensten namen direct het zekere voor het onzekere omdat er mogelijk nog mensen in de auto zaten. Er werden twee tankautospuiten, een hulpverleningsvoertuig, een hoogwerker en een ambulance opgeroepen.


Ter plaatse bleek dat er niemand in de auto zat. Omdat onduidelijk was waar de inzittende(n) gebleven was/waren, werd door de brandweer een zoekactie opgestart. De omgeving van de ongevalslocatie werd afgezocht maar er werd niemand aangetroffen.

De politie zal proberen de eigenaar van de auto aan de hand van het kenteken, een Belgisch nummerbord, te achterhalen. Tot die tijd is niet duidelijk wat er precies gebeurd is.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (23-11-2013 om 23:41)
Wat een vooroordelen weer... grappig om te lezen hoe iedereen meteen denkt. niet oordelen voordat je iets weet. Michelle, en Marco.
Axelaar (23-11-2013 om 18:21)
@Henk, Het kan ook zijn dat er iemand onder de auto ligt, trouwens de hulpverlening is er toch om te helpen. Goeiedaad van deze oplettende mede weggebruiker, het was immers de eerste die aan de bel trok. Maar als jij in de sloot ligt zullen we maar niet bellen oke?! groeten
Marco (23-11-2013 om 12:05)
Tsjaaaa,.... Een mogelijkheid is, dat de agen gestolen is, voor een criminele activiteit gebruikt en gedumpt. Of dat persoon iets te veel verdovende middelen (inclusief alcohol) heeft genutigd tijdens of voor de rit.
Henk (23-11-2013 om 11:37)
Waarom kon de melder niet even kijken in de auto voordat hij 112 belde? wat een held.... Zou veel inzet hebben gescheeld en anders mogelijk levens hebben kunnen redden....
Michelle (23-11-2013 om 09:29)
Die persoon zou wel eens zijn wezen "stappen" vannacht. Drankje genuttigd, sloot ingereden en maken dat ie wegkwam i.v.m. het blaaspijpje!!
Cookie-instellingen beheren