Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Eigenaar auto Ossenisse meldt zich

Toegevoegd: 23-11-2013, 17.29 uur
Door: Roland de Jong
OSSENISSE - De eigenaar van de auto die vanochtend in een sloot bij Ossenisse werd gevonden maar waar niemand in bleek te zitten is bekend. Hij heeft zichzelf bij de politie gemeld.


De eigenaar is een 46-jarige man uit het Belgische Temse. Hij verklaarde tegenover agenten dat hij vrijdagavond rond 20.00 uur op de Westdijk voor een konijn was uitgeweken en vervolgens de sloot in was gereden.

De man had bij een omwonende gevraagd of iemand de auto uit de sloot kon halen. Dit zou vanmorgen worden gedaan, maar een oplettende voorbijganger had de auto al zien liggen en 112 gebeld.
 
Een passerende chauffeur van een vervoersbedrijf merkte het voertuig namelijk rond 07.45 uur op. De hulpdiensten namen direct het zekere voor het onzekere omdat er mogelijk nog mensen in de auto zaten. Er werden twee tankautospuiten, een hulpverleningsvoertuig, een hoogwerker en een ambulance opgeroepen.

Ter plaatse bleek dat er niemand in de auto zat. Omdat onduidelijk was waar de inzittende(n) gebleven was/waren, werd door de brandweer een zoekactie opgestart. De omgeving van de ongevalslocatie werd afgezocht maar er werd niemand aangetroffen.

De eigenaar heeft volgens de politie zelf geregeld dat de auto alsnog uit de sloot is gesleept.

Zie ook:
- Zoekactie na vondst auto Ossenisse (23-11-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A (25-11-2013 om 21:45)
Wat gaan we weer heerlijk van het goede uit van onze medemens, laten we het maar op zelfkennis houden? Ik heb het meegemaakt hoor, dikke haas op de weg: ik ga niet aan de kant, ik ga niet aan de kant, hup de berm in, rot reflex! En dat na twee cola!!! Helemaal niet ongeloofwaardig dus dit!!
Michelle (25-11-2013 om 10:13)
Hij kent het liedje wel:"Weet je wat ik zie als ik gedronken heb" Juist, allemaal beestjes!!
Wies (25-11-2013 om 09:11)
Gelukkig geen gewonden, Typisch Nederlandse opmerkingen !! men moet niet al te gauw aan alcohol denken. Ikzelf had een dergelijk ongeluk op een maandag ochtend in de prospeerpolder. Ik reed toen voor mijn werk, opeens kwamen er uit de sloot een tiental Patrijzen opgevlogen. boem ook in de sloot
Johny (24-11-2013 om 22:56)
Misschien was de man wel door de schrik vergeten de politie te bellen. Kan ik me eigenlijk ook best voorstellen als zoiets je overkomt
Ad (24-11-2013 om 13:02)
De man wilde zeker eerst even ergens ontnuchteren voordat ie naar de politie ging...Wel weer jammer dat hiervoor weer tijd, geld en energie gebruikt moet worden van politie en brandweer...
Sjaak (24-11-2013 om 10:50)
Ja hoor het is weer de schuld van een konijn.. Zal wel te veel gedronken hebben en komt er zo op een goedkope manier er van af.
Cookie-instellingen beheren