Weerbericht:
Zonnig en warm, morgen overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Dode bij ongeluk bouwplaats Axel

Toegevoegd: 25-11-2013, 12.41 uur - Update: 25-11-2013, 13.30 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een ongeluk op een bouwterrein in een nieuwbouwwijk Axel is maandagmorgen iemand om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.

Het ongeluk gebeurde rond 10.45 uur tijdens bouwwerkzaamheden aan een woning aan de Ingelandenlaan. De gewonde lag op een steiger naast de eerste verdieping van de woning. Volgens de politie werd het slachtoffer, een 39-jarige man uit Etten-Leur, tijdens het lossen van een vracht geraakt. Tijdens het takelen op een steiger viel vermoedelijk een deel van de lading op de Etten-Leurenaar

De ambulancedienst kreeg assistentie van een Belgisch traumateam. De brandweer werd opgeroepen om de gewonde naar beneden te halen, maar de hulpverlening mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke aan de opgelopen verwondingen. De brandweer heeft het slachtoffer vervolgens afgeschermd.

De politie en de Arbeidsinspectie hebben ter plekke een onderzoek ingesteld. De familie van het slachtoffer wordt door politieagenten op de hoogte gebracht van het noodlottig ongeval.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Addie (25-11-2013 om 22:53)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden...maar ook voor de collega`s en hulpverleners.
Johanna (25-11-2013 om 21:59)
Wat een verschrikkelijke maandagochtend. Rij je helemaal van Etten-Leur om in Axel te gaan werken.... en een paar uur later ben je er niet meer. Ook zo jong nog! Heel veel sterkte voor alle nabestaanden.
P (25-11-2013 om 18:24)
Een echtgenoot,een vader,een vriend,een zoon,een schoonzoon.een broer ,een collega en misschien nog wel een kleinkind. voor allen die achterblijven heel veel sterkte.
Ad. (25-11-2013 om 15:27)
Wat een verschrikkelijk ongeval weer en gezien zijn leeftijd kan het zomaar zo zijn dat er nog opgroeiende kinderen zijn. Je zult het nieuws maar thuis krijgen en ondanks dat er altijd risico,s zijn aan het werk en de reis er naartoe en weer terug mag je er niet aan denken. Veel sterkte allemaal.
Zeeuwse (25-11-2013 om 15:12)
Sterkte aan familie collega's en iedereen die met dit ongeluk te maken heeft. Je zal het bericht maar thuis krijgen.
S (25-11-2013 om 14:01)
Sterkte voor de nabestaanden. Je zult het bericht maar thuis krijgen. Vreselijk.