Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Grote brand in schuur Oudelande

Toegevoegd: 25-11-2013, 15.19 uur - Update: 25-11-2013, 16.22 uur
Door: Roland de Jong
OUDELANDE - In het Zuid-Bevelandse Oudelande is maandag halverwege de middag een grote brand uitgebroken.


De brand woedt in een schuur aan de Everingseweg en werd rond 14.45 uur ontdekt. Brandweerploegen uit Baarland, Ovezande, Borssele, 's-Gravenpolder en Goes zijn opgeroepen om te helpen bij het bestrijden van de brand. Er zijn drie tankautospuiten, een schuimblusvoertuig, een snel interventievoertuig en een waterwagen ingezet.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland woedt de brand in een schuur naast een woning. De inzet van de brandweer is gericht op het behouden van de aangrenzende woning. De bewoners zijn uit het pand.

Rond 15.25 uur meldde officier van dienst van de brandweer dat de brand grotendeels onder controle was. Rond 15.55 uur was de brandweer het vuur daadwerkelijk meester. De woordvoerder liet toen weten dat het nablussen nog enige tijd in beslag zou gaan nemen maar dat al wel enkele brandweerploegen waren ingerukt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750