Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Man misbruikte zeker twee meisjes

Toegevoegd: 25-11-2013, 15.45 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 54-jarige inwoner van Vogelwaarde is maandag in Middelburg veroordeeld vanwege ontucht met een buurmeisje en zijn jonge nichtje. Dat hij ook zijn eigen dochtertje seksueel betast zou hebben achtte de rechtbank niet bewezen.


De ontucht vond plaats tien jaar geleden, toen de meisjes rond de zeven jaar waren. Het buurmeisje kwam destijds aan de deur om met het zoontje van de man te spelen. Tijdens de behandeling van de zaak gaf de man als verklaring: "Als er vaak kinderen bij je aan de deur komen, dan ben je wel eens zwak.."

De man heeft een taakstraf van 240 uur en een voorwaardelijke celstraf van twee maanden opgelegd gekregen. Ook moet hij zijn slachtoffertjes een schadevergoeding van 2.604 euro betalen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anooniem (28-11-2013 om 11:05)
Dit vind ik dus echt nie kunnen hoor, man had levenslang moeten krijgen geen taakstraf. Inderdaad waar is het recht in nederland gebleven zeg?
Ed (27-11-2013 om 16:05)
Dit is te gek voor woorden ,waar is het recht in nederland gebleven. Inderdaad voor te hard rijden krijg je nog meer ,in verhouding. Geen respect voor slachtoffers en/of ouders en dan willen ze hier in nederland participeren? Die rechter zou van zijn functie moeten ontheven worden.
Ik (26-11-2013 om 18:55)
Maar werkelijk. 240 uur en een voorwaardelijke celstraf. zijn ze nu helemaal gek geworden, te hard rijden kost meer. en de kids hebben levenslang. SCHANDELIJK
Ouder (26-11-2013 om 16:14)
Sterkte voor de meisjes en hun ouders. Mijn kinderen hebben het ook meegemaakt en dragen na ruim 7 jaar nog steeds de last, terwijl de dader vrijgesproken is vanwege gebrek aan bewijs. De rechtstaat in Nederland is ziek!
Sandra (26-11-2013 om 15:50)
Dus als ik het goed begrijp is die vent voor 2x2604 euro klaar Dat betekent dat een kinderleven voor dat bedrag naar de knoppen geholpen kan worden. Een mens is niet veel waard zeg.... Waar is de gerechtigheid in Nederland. Zeur iets minder over Zwarte Piet en sluit zulke mensen voorgoed op!
Mieke (26-11-2013 om 15:30)
Belachelijk die straf, voor het stelen van schilderijen krijg je nog een hogere straf kun je zien hoe belangrijk je bent hier in Nederland, sorry hoor maar het zou je kind maar wezen, is getraumatiseerd voor t hele leven.
Cookie-instellingen beheren