Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 75 km

Amsterdammer aangehouden voor stelen fiets

Toegevoegd: 26-11-2013, 16.54 uur
Door: Rolf de Feijter

TERHOLE - Vandaag is een 33-jarige man Amsterdam in een woning aan de Pastoor Boumanstraat aangehouden. Hij werd ervan verdacht op 13 november een fiets te hebben gestolen bij een supermarkt aan het Stationsplein in Hulst.

De man heeft op het bureau een bekennende verklaring afgelegd. Op zijn tijdelijke adres in Terhole werd ook de gestolen fiets aangetroffen. Inmiddels heeft de rechtmatige eigenaar zijn rijwiel weer teruggekregen.


De verdachte is na verhoor heengezonden met een dagvaarding. Hij zal zich later bij de politierechter moeten verantwoorden voor zijn daad.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (28-11-2013 om 10:51)
Men spreekt hier over een trut overtreding. Blijf met je poten van andermans spullen. Zo is het . Als iedereen zo was zou het veel beter gaan, geen rechters nodig. Het is gewoon een waardeloze rotvent als je een fiets steelt.
TomTom (27-11-2013 om 19:44)
Dit heerschap zal niet voor de eerste keer met justitie in aanraking zijn gekomen. Dus waarschijnlijk daarvoor naar de politierechter Iamsterdam heeft waarschijnlijk zelf geen normen en waarden, want ja het stelen van een fiets is een trutovertreding,geef je adres even kom ik bij jou ff e.e.a. lenen
Anoniem (27-11-2013 om 18:38)
Oordeel niet als je het verhaal erachter niet kent!
Franky (27-11-2013 om 17:03)
@Iamsterdam, Ja daar moet een rechter aan te pas komen, lijkt me wel zo onafhankelijk/eerlijk proces! Is geen trut overtreding, het is een misdrijf. Ik vind u opmerking vrij belachelijk dan wel waanzinnig, vooral omdat je geen verstand van zaken hebt wat betreft het strafproces.
Iamsterdam (27-11-2013 om 16:30)
Moet er voor een fietsendiefstal een rechter aan de pas komen ? in 1 woord. belachelijk ! of "waanzin" mag ook. ik zou zeggen "ga eens wat nuttigs doen", de belastingbetaler mag de buidel weer trekken omdat justitie weer geld moet zien voor deze trut overtreding. salaris is belangrijker dan de daad
Chauffeur (27-11-2013 om 16:03)
Een Amsterdammer jat geen fiets. Hij leent hem ongevraagd en vergeet hem terug te brengen.
Cookie-instellingen beheren