Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 65 km

Melding binnenbrand blijkt mistalarm

Toegevoegd: 27-11-2013, 09.27 uur
De brandweer ter plaatse bij het tankstation.
De brandweer ter plaatse bij het tankstation.
© Foto: Etienne van der Hooft
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN – Dinsdagavond is de brandweer van Terneuzen uitgerukt voor een melding van een binnenbrand aan de Kennedylaan in Terneuzen.

Ter plaatse bleek het te gaan om de mistgenerator bij het Taxaco tankstation. Deze was door nog onbekende oorzaak in werking getreden. De brandweer ging na een kleine controle retour kazerne.


Een medewerker van een securitybedrijf heeft het alarm gereset.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (27-11-2013 om 16:37)
Deze rookmachines gaan toch af als men probeert in te breken? onder het motto wat men niet ziet kan men niet stelen,een mooi systeem alleen jammer dat het, (net als alles) ook storingen kent
John (27-11-2013 om 12:15)
Werkt dus wel zo'n installatie.
Marco (27-11-2013 om 10:35)
Een mistgenerator wordt gebruikt om het eventuele ongenode bezoekers te bemoeilijken hun weg (terug) te vinden. Het is dus niet direct een antiinbraakalarm alswel om de bezittingen van/voor de rechtmatig eigenaar te beschermen. Wellicht is er dus een poging tot inbraak/diefstal gedaan en verijdeld.
Cookie-instellingen beheren