Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Drietal verdacht van vernieling auto

Toegevoegd: 27-11-2013, 14.08 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - Aan de Westerscheldestraat in Oost-Souburg zijn in de nacht van dinsdag op woensdag drie inwoners van Oost-Souburg aangehouden. Het drietal van 17, 17 en 19 jaar wordt verdacht van vernieling van een auto.


Rond 22:50 uur werd een geparkeerde personenauto aan de Amstelstraat beschadigd door het afsteken van zwaar vuurwerk. Getuigen hadden daarbij drie personen gezien en speelden duidelijke signalementen door. Met deze informatie gingen agenten op zoek naar het drietal.

Aan de Westerscheldestraat werden de jongemannen uit Oost-Souburg gearresteerd. Zij zijn voor verhoor ingesloten in een politiecel. De eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan van vernieling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (28-11-2013 om 13:19)
M. wat een ongelooflijke stomme reactie van ,je zou bijna denken dat je dit goed keurt , ik hoefde dit niet in mijn hoofd halen om dit te flikken want dan kreeg ik toch er flink van langs .
O (28-11-2013 om 13:10)
@m. Deze gasten zijn als baby geboren en baby gebleven. Laat ze maar alle schade betalen, ze willen toch zo graag grote jongens zijn en spelen. Ze mogen van vele mensen voor de kerstdagen worden opgepakt en na het nieuwe jaar weer vrijgelaten.
M (28-11-2013 om 11:21)
En iedereen hier is volwassen geboren.
Zeeuwse (28-11-2013 om 09:35)
Hier begint het gedonder ook al. Van die keiharde dreunen waardoor je je rot schrikt. Ik hou m, n hart vast voor de dieren in de buurt. Zulke stommelinge inderdaad opsluiten tot na oud en nieuw dan kunnen zij geen ongelukken meer veroorzaken. Maar helaas zijn er zo veel van deze leukerds.
Vlissinger (27-11-2013 om 18:36)
Vast laten zitten tot na oud en nieuw ,en alle schade betalen ,en voor straf al het vuurwerk weg vegen van de straten in heel souburg ,en dat voor een periode van 5 jaar .
C.J.Verkaart (27-11-2013 om 18:34)
Fijn dat ze aangehouden zijn want wij horen nu al TE vaak TE hard en natuurlijk illegaal vuurwerk.
Cookie-instellingen beheren