Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen om openstaande boetes

Toegevoegd: 28-11-2013, 11.09 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Woensdag heeft de politie drie mannen en een vrouw aangehouden. Zij stonden gesignaleerd voor openstaande boetes en het afstaan van DNA materiaal.

Agenten kwamen rond 17.20 uur een 40-jarige inwoner van Beringe tegen in een brandgang aan de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen. Hij moest nog een boete betalen van 1177 euro. Hij kon deze niet betalen en is voor zeven dagen ingesloten in een cel.


Een 31-jarige inwoner van Vlissingen werd aan de Breestraat in Vlissingen gearresteerd voor een straf van 16 dagen, omdat hij een boete van ruim 1000 euro niet kon betalen. Een 44-jarige vrouw werd in haar woning in Goes aangehouden. Zij moest nog 97 dagen hechtenis ondergaan. Ook zij is overgebracht naar Penitiaire Inrichting Torentijd.

Aan de Kousteensedijk in Middelburg werd een 54-jarige inwoner van Vlissingen meegenomen naar het bureau voor het afstaan van DNA materiaal. Volgens de politie gebeurt dit bij personen die zijn veroordeeld voor onder andere gewelds- en zedendelicten.




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (11-12-2013 om 14:35)
Ja en dit gaat dan om gewone burgers die een paar boetes hebben openstaan maar gaan we ook die politici aanpakken met hun onschendbaarheid die voor tonnen hebben openstaan en dan niet alleen Nederlanders maar ook van andere lidstaten. ,is goed voor de economie en de schatkist
Z (29-11-2013 om 11:22)
Als deze lui hebben gezeten, moeten ze alsnog de boete betalen m.u.v. de 44-jarige vrouw, zij zit in hechtenis. De gijzeling wordt gebruikt als dwangmiddel om de boete te betalen.
Erik (29-11-2013 om 08:51)
Helemaal zeker weet ik het niet ( kan ondertussen veranderd zijn) maar volgens mij krijg je voor het bedrag van de boete die je niet kan betalen, x aantal dagen cel. Hoef je niet meer te dokken, gratis kost en inwoning, belastingbetaler draait er voor op, de gevangene lacht zich een bult :-(
Anneke (28-11-2013 om 16:08)
Vraag me inderdaad af of ze die boete alsnog moeten betalen of dat het "verrekend" wordt met de celstraf die ze kregen.
Sinterklaas (28-11-2013 om 13:30)
Laat ze maar lekker zitten.en na die tijd ook nog de boete betalen ,want anders zitten ze nog voor niks en de koppen op internet
Guido (28-11-2013 om 11:37)
Ook nog gratis kost en inwoning.......
Cookie-instellingen beheren