Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man die fietsster doodreed vrijgelaten

Toegevoegd: 29-11-2013, 11.43 uur
Door: Rolf de Feijter
MIDDELBURG - De 25-jarige man uit Sas van Gent die twee weken geleden een dodelijk verkeersongeval veroorzaakte in Zelzate en hierbij doorreed, is vrijgelaten onder voorwaarden. Dat meldt de Vlaamse publieke omroep VRT.       


Het ongeval deed zich voor op de R4 bij de ArcelorMittal-staalfabriek. De auto reed daar twee fietsers aan. Een van hen, een 22-jarige vrouw, overleed. Een vrouw van 24 werd met een shock in het ziekenhuis opgenomen. De bestuurder van de auto reed door. Hij kon snel worden aangehouden omdat de nummerplaat van zijn auto op de plaats van het ongeluk was achtergebleven. Volgens de Belgische media had de man ook teveel gedronken.

De zaak werd in Nederland behandeld maar het parket uit Gent had om uitlevering van de man gevraagd. Intussen is hij door de Nederlandse rechter vrij gelaten onder voorwaarden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (30-11-2013 om 12:43)
Het wordt weer tijd om eigen rechter te spelen..opzoeken en zelf afhandelen! Aangezien in Nederland alles kan en mag.
V. (30-11-2013 om 09:43)
Beide rechtssystemen deugen niet. Zo iemand hoort niet onder voorwaarden vrij te komen. Hij zou wel eens glimlachend misbruik kunnen maken van zijn twee nationaliteiten en verdwenen zijn tegen de tijd dat het proces begint. Weer een klap voor de nabestaanden. Een pure schande!
Andere Marco (30-11-2013 om 03:54)
@Pink. Maakt geen bil uit waar het is, het hoort gewoon niet maar helaas gebeurd het wel en kunnen we wel van alles gaan roepen e.d. deed ik net ook maar naar ons luisteren doen ze toch niet, waarvoor stemmen we eigenlijk?
Renee (29-11-2013 om 16:14)
Wie gelooft er als zijn nummerplaat niet was gevonden,dat hij zich dan had aangemeld? Nu voorlopig vrijgelaten door justitie,pas op hoor hij kan ook wel eens voor sommige mensen nu vogelvrij zijn he.Maar ja dan hoeven ze dit niet meer op te lossen.Familie..sterkte gewenst vanuit mijn hart.
Kenny (29-11-2013 om 16:08)
Leuk !de 1 drijft de ander tot waanzin,dan word er een meisje doodgereden van praktisch hun eigen leeftijd,dan gaat de 1 proosten op de vrijlating en de ander feest erop los alsof er niks is gebeurd.hoe schaamteloos kan je zijn?!om je kappot te schamen.ieder zijn recht maar dit is lager dan laag.
Pier (29-11-2013 om 15:53)
Mensen goed lezen,deze persoon is op voorwaarden vrij,dat wil dus zeggen dat hij tot zijn rechtszaak af moet wachten.In Belgie krijgt hij zijn portie ook.Daarna krijgt hij zijn straf opgelegd door de rechter aldaar.En dat zal echt niet mals zijn.
Cookie-instellingen beheren