Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken bestuurder rijdt lantaarnpaal uit grond

Toegevoegd: 29-11-2013, 13.44 uur
Door: Rolf de Feijter

KOEWACHT - Dat het met een slok te veel op toch moeilijk sturen blijft, bewees afgelopen nacht een 21-jarige inwoner van Koewacht. Bij het binnenrijden van zijn woonplaats op Het Zand reed hij het plaatsnaambord en een lantaarnpaal uit de grond en eindigde tegen een gemeentelijke afvalcontainer.


Een getuige hoorde rond 00.10 uur een hoop lawaai op straat. Daar zag hij dat een auto een lantaarnpaal had geramd, maar inmiddels weer achteruit reed en er vandoor ging. De getuige noteerde het kenteken van de auto en belde de politie.

De politie trof de auto en zijn bestuurder korte tijd later voor de woning van de verdachte aan. De man gaf toe de aanrijding onder invloed van alcohol te hebben veroorzaakt. Op het bureau blies hij 750 ug/l. De man moest zijn rijbewijs inleveren en krijgt een proces verbaal voor het doorrijden na een aanrijding onder invloed van alcohol.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (1-12-2013 om 09:27)
@Kappi: wat nou als daar net daar op dat moment een persoon liep, die had wel dan wel geraakt kunnen worden! Kijk naar dat geval in Goes, sommige mensen leren er niet van, en ja dan kan je ze maar beter goed straffen zodat ze de volgende keer niet weer de fout in gaan!
Kappi (29-11-2013 om 22:56)
Die die hier reageren hebben nog nooit iets verkeerd gedaan ??? dat zijn de ergste ( jop) waarom een straf van 10 jr heb je zelf een moeilijk leven ofzo ? laat nou iedereen is eerst naar zn eigen kijken heb je werk genoeg
Paul (29-11-2013 om 21:25)
@ Mia , ben jij echt zo! blond?
You don't know ? (29-11-2013 om 19:01)
Ik heb dat bewijs niet nodig, niemand niet, want het is duidelijk verboden bij de wet en er is doorde jaren heen overvloedig campagne tegen gemaakt in de media. als je nu nog bewijs nodig hebt ben je achterlijk of gewoon oerstom. dus keihard aanpakken.
Fleur (29-11-2013 om 17:23)
Gelukkig is het bij materiele schade gebleven, stel u of ik fietste daar.......... Deze beginnende bestuurder had dus meer dan 1 promille alcohol in zijn bloed, betekend een hooge boete maar ook minimaal 2 jaar een alcoholslot in de auto (s) waarmee hij wil gaan rijden. En ook nog op eigen kosten !
Jop (29-11-2013 om 15:48)
Dat gaat lekker zo kerel ,.Een straf van 10jaar geen rijbewijs zou hier wel op zijn plaats zijn, vervolgens een Cursus volgen, De schade alles zelf betalen.dat word een poosje sparen .
Cookie-instellingen beheren