Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeval Zaamslag

Toegevoegd: 30-11-2013, 07.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZAAMSLAG - Bij een eenzijdig ongeval op de Terneuzensestraat bij Zaamslag is zaterdagmorgen een persoon ernstig gewond geraakt. 


Rond 05.10 uur werden de hulpdiensten opgeroepen richting restaurant de Kraaghof. Door nog onbekende oorzaak is de bestuurder van een personenauto van de weg geraakt en tegen de muur van het restaurant gebotst. De auto raakte hierdoor zwaar beschadigd waardoor de brandweer ingezet moest worden het het slachtoffer te bevrijden.

Van de auto zijn beide deuren verwijderd om zo goed bij het slachtoffer te komen. Na ongeveer een uur kon de inzittende uit de auto bevrijd worden. Nadat hij is gestabiliseerd in de ambulance is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. 

Naast twee ambulances is er ook een traumahelikopter ingezet. De arts van het team is vervolgens meegegaan naar het ziekenhuis. Over de toestand van de gewonde is nog niets bekend. 

Direct na het onderzoek is de politie gestart met een onderzoek. De weg is vanwege het ongeval en het politieonderzoek lange tijd afgesloten geweest. Het verkeer is omgeleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Utrecht (6-12-2013 om 13:39)
@t Dom, goede naam voor jezelf, want oordelen is makkelijk vanachter je computer, weles over nagedacht dat deze jongen nu aan het vechten is voor zijn leven en de naasten dit kunnen lezen! erg respectloos! gelukkig ben jij een MODELBURGER en doe je alles goed in je leven toch!
Kees (2-12-2013 om 02:22)
Dommm en Lilian, ik wil even kwijt dat ik erbij was, hij reed tussen mijn vrachtwagen en mijn collega in en wij reden 85. Dus de snelheid was niet de reden. Al vanaf de rotonde reed hij tussen ons in.
Dommm (1-12-2013 om 14:04)
Beetje dom, als je hard wilt rijden, maar je kunt het eigenlijk niet. Dan krijg je zulke grappen, en word je heldendaad een enorme blamage en afgang, en zit je zelf met de gebakken peren.
Lilian (30-11-2013 om 19:28)
Hoeveel mensen daar al uit de bocht zijn gevlogen... De zeeuws Vlaamse wegen zijn niet aangelegd om hard te rijden. wens de bestuurder veel beterschap!
Cookie-instellingen beheren